Vladimir_HD Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Shi iata ca am purces spre Pestera Ialomitei,... <small>--- Mesaj completat în 14 Oct 2007 19:04 -------------</small><br/>Dragos si Lucian, va rog sa postati shi voi pozele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Foarte frumos, felicitari. Pe care drum ati urcat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 Am urcat prin Targoviste si am coborat prin Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Eh, cum e don' Bronto pe coclau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 e... Super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate