sxx Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) vineri 12.10.2007 , ora 15.15 la Galeria 1 eu nu am patit nimic , dar motocycleta e .... trebuie inlocuita.... Editat Octombrie 15, 2007 de sxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 poate ne spui si ce s-a intamplat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Poate nu vrea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Poate nu vrea... Sau o fi acum la inmormantarea mobrei, o fi dus-o la dezbmembrai auto, pardon, moto... Dar lasa ca apare el. In cel mai rau caz, nu a bifat la postarea mesajului, optiunea "Enable email notification of replies?"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 bulan bulan ca ai scapat fara nimic...si sorry de mobra... zi si la noi ce si cum sa bagam la bostan sa nu patim tot asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 cand ne chemi la slujba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 cand ne chemi la slujba? Mai bine spus la parastas ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 eu nu am auzit sa traga clopotele.... poate o fi in moarte clinica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 bine ca esti tu sanatos...poate dai si detalii in legatura cu cazua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 fieru` se indreapta , da-i niste la prieteni si asta sa fie problema , noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxx Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 i-mi pare rau ptr. intarzaiere....... a fost sec de tot mergeam pe drum si tanti cu loganu a iesit in cativa metri in fata mea ( parca ar fi vrut intentionat sa dau in ea) eu cu un kawa de 500cc sa zicem ca aveam 60-70 maxim si m-am trezit calare pe logan in loc de kawa --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 18:07 ------------- fieru` se indreapta , da-i niste la prieteni si asta sa fie problema , noi sa fim sanatosi nu se mai indreapta ca sa indoit cadru deci tre sa-mi cumpar altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 nasol ...dar bucurate ca acuma poti sa ai parereri de rau ....motociclete se fabrica si se vand ,banii ii faci ...snatos sa fii !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxx Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 nasol ...dar bucurate ca acuma poti sa ai parereri de rau ....motociclete se fabrica si se vand ,banii ii faci ...snatos sa fii !! intr-un fel ai dreptate , dar tre sa il achit pe asta si dupa aia sa-mi iau altu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate