CoSSmiN Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Ma gandesc sa-mi iau un cross de 125 dar am o problema,se poate inmatricula?Am de gand sa-l iau sh cu toate actele din Germania. Am folosit functia Search si am gasit o tema identica dar nu prea am inteles exact cum sta treba.Nu am postat in acea tema pentru ca am zis sa las topicul sa se odiheasca,nu mai era ceva postat acolo de 1 an si ceva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keops Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Ma gandesc sa-mi iau un cross de 125 dar am o problema,se poate inmatricula?Am de gand sa-l iau sh cu toate actele din Germania. Am folosit functia Search si am gasit o tema identica dar nu prea am inteles exact cum sta treba.Nu am postat in acea tema pentru ca am zis sa las topicul sa se odiheasca,nu mai era ceva postat acolo de 1 an si ceva...... in mod normal nu ai cum pentru ca nu sunt dotate cu lumini, semnalizatoare si nici nu sunt omologate pentru strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 In Romania e posibil orice. Am un prieten care si-a inmatriculat un yzf care nu are nimic pe el. Nu se stie exact. Vorba aceea: cum t-a fi norocu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Daca ai toate actele la el, si lumini, semnalizari, oglinzi poti sa-l inmatriculezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 omori repede un cros pe strada...... Au fiabilitate de competitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 omori repede un cros pe strada...... Au fiabilitate de competitie! Pai da dar faza e ca eu daca vreau sa merg intr-o padure sau un camp unde ma pot da cu el trebuie sa ies in DN si nu vreau sa am probleme. Deci ar trebui sa am un "kit"pentru a-l putea inmatricula?Adica far,stop,semnale si oglinzi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Si actele corespunzatoare pt inmatriculare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 trebuie sa faci omologarea individoala a motocicletei...doar asa o poti inmatricula pentru asta ti trebuie pile la rar ...cu un cross nu potzi trece altfel...nu are far stop (astea potzi sa le pui de forma inainte) dar au sa zica ca suna prea tare toba ...potzi sa incerci totusi bafta acum se inmatriculeaza atv urile pe primarie la fel potzi face si tu cu crossul sau mai bine fugi olecutza de politzie ca e mai palpitant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 ATV-urile de 49 cmc de inmatriculeaza la primarie. Restul au aceleasi proceduri ca orice autovehicol (mai putin taxa de prima inmatriculare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate