dabix Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 (editat) Din pacate site-ul nu accepta link-urile de pe picasaweb. Asa ca postez aici link-ul catre album. http://picasaweb.google.com/mugurel.giurca...LaRefuguiu2200m Editat Octombrie 16, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 OPaaaa, avem motoreta noua. Bravo bravo, alta viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Si probabil si ultimul pe anul asta . Eu am renuntat la un Tarcu by moto datorita frigului..S-a transformat in Tarcu by foot Superb oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 era la un moment dat intr-o poza o poteca destul de ingusta si cu panta destul de mare peste niste radacini de copac... e cumva urcarea/coborarea pe Vacarea ? in rest, ma bucur ca ati prins si voi vreme buna pe creasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 era la un moment dat intr-o poza o poteca destul de ingusta si cu panta destul de mare peste niste radacini de copac... e cumva urcarea/coborarea pe Vacarea ? in rest, ma bucur ca ati prins si voi vreme buna pe creasta. Nu cunosc potecile din Iezer, e prima data cind merg ma plimb prin muntii astia. A fost numai drum forestier. --- Mesaj completat în 16 Oct 2007 12:42 ------------- Si probabil si ultimul pe anul asta . Eu am renuntat la un Tarcu by moto datorita frigului..S-a transformat in Tarcu by foot Superb oricum! Daca te imbraci corespunzator si e soare afara, nu ar trebuii sa ai probleme. Frigul l-am simtit mai mult in padure decit pe creasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate