Vici Biker Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Salut tuturor ... am auzit ca va aparea prin 2008 de la Yamaha cea mai tare motocicleta de 125 de pana acum .... ce sa zic , cam atata am auzit si un lucru sigur, anume : este in 4T, dupa parerea mea 4t sunt puturoase , dar am auzit tot asa , ca asta va fii ceva mai bun ca RS , Cagiva si asa mai departe ! Vreau sa discutam putin despre ea , cu pareri de la fiecare Daca a mai fost creeat un topic cu aceeasi tema imi cer scuze !!! Si uite si poze Dupa parerea mea.... motocicleta arata SUPER , dar sa vedem comparatia pret-fiabilitate ! Astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Unde ai auzit tu ca asta e cel mai tare 125? Unde ai auzit tu ca e mai bun ca RS,Mito etc? Deja s-au facut teste oficiale?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 ce pareri frate, a mers careva cu ea s va dati cu parerea. hai sa frecam mausu pe topicuri aiurea iar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 frate nu te impacienta , credeam ca are cineva sau careva mai mult date despre aceasta motoreta , eu doar zic ce am auzit ... pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 /index.php?...135260&st=0 Da' asta ce-i nene? Mai cauta si tu inainte de a posta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) Exact!Vezi ca acolo sunt mai multe informatii! Din cate stiu eu inca nu s-au facut teste oficiale! Editat Octombrie 17, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 "prietene" am zis ca imi cer scuze daca mai exista un post asemanator , cauta tu ce am zis innainte de a posta ! pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 "prietene" am zis ca imi cer scuze daca mai exista un post asemanator , cauta tu ce am zis innainte de a posta ! pa Eu ti-am zis ca pe viitor sa cauti ce ai de cautat inainte de a posta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate