weebs Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Mergeam eu linistit cu cbr-ica mea si inca un prieten cu srad'u spre ciolpani la un prieten. aproape de iesirea din Otopeni vad bidoanele dintre sensuri pe banda mea si pe sensul celalat un motociclist intins pe jos... trag rpd pe dreapta, si fug spre el... intre timp alti motociclisti trageau deja bidoanele la locul lor. Ajung la ei... nu mai era nici unu pe jos si nu imi dadeam seama care a cazut pana am vazut geaca julita... Intreb daca e ok.... a raspuns ca nu are nimik, doar ca il doare putin stomacul. Cauza accidentului... : mers pe o roata si dat peste cap... nu am avut cu ce sa ajut asa ca i-am salutat si am plecat mai departe ... Aveti grija si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 ce motor era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 Pai era un Gsxr negru cu gri cred ca era model 2004-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Vrei sa zici kamikaze ...pe vremea asta te cam risti la dat pe o roata, aderenta canci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) Vrei sa zici kamikaze ...pe vremea asta te cam risti la dat pe o roata, aderenta canci. cam kamikaze dar bine ca nu a patit nimik.... cred ca mai speriat eram eu decat el... Editat Octombrie 18, 2007 de weebs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 cam kamikaze dar bine ca nu a patit nimik.... cred ca mai speriat eram eu decat el... Pai asa e, cand esti cel implicat direct te sperii de-abia dupa cateva ore cand iti trece adrenalina din sange, iti dai seama ce ai facut si ce putea sa se intample... asta daca te duce capul sa iti dai seama...unii nu mai apuca sa inteleaga niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 si eu ma mai dadeam pe o roata... dar acum mi-a trecut... mai bine pe 2 roti decat pe fund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate