wishlist Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 am primit un tel in urma cu cateva minute...se pare ca pe langa bistrita (spre nasaud) un motociclist a fost implicat intr-un accident destul de grav pentru el. mai multe nu stiu , poate altii... sper sa nu fie cazul de rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 am primit un tel in urma cu cateva minute...se pare ca pe langa bistrita (spre nasaud) un motociclist a fost implicat intr-un accident destul de grav pentru el. mai multe nu stiu , poate altii... sper sa nu fie cazul de rip Prevezi accidentele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 am primit un tel in urma cu cateva minute...se pare ca pe langa bistrita (spre nasaud) un motociclist a fost implicat intr-un accident destul de grav pentru el. mai multe nu stiu , poate altii... sper sa nu fie cazul de rip nu am auzit nimic sa mai intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 nu am auzit nimic sa mai intreb Pai este in viitor...adik maine cand va iesi de la serviciu se va accidenta unu' Acum serios, de ce postati daca nu stiti detalii? Doar asa de dragul de a posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 + one post count ......... bla bla bla. Daca nu stiti fapte ..detalii ce naiba ??? lasati oamenii care stiu ceva sa posteze. Azi e toata ziua 18.10 .... pana la 00:00 la noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wishlist Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 (editat) + one post count ......... bla bla bla. Daca nu stiti fapte ..detalii ce naiba ??? lasati oamenii care stiu ceva sa posteze. Azi e toata ziua 18.10 .... pana la 00:00 la noapte aveti dreptate, imi cer scuze pt incurcatura cu data. am postat strict sa va informez, poate e vorba de vre-un amic de-al vostru Editat Octombrie 18, 2007 de wishlist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 na,e vorba de un batranel care a facut stop cardiac pe scuter si a cazut intr-un sant betonat.Din pacate batranul a decedat. Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Pacat de el saracul. De curand tot un batranel pe scuter a fost lovit mortal de o locomotiva... Abia acum inteleg de ce societatile de asigurare te intreaba ce varsta ai cand vrei sa platesti RCA-ul la scutere... Nu stiu cum e la motoare, insa pe mine m-a intrebat o tanti daca am pana in 35 de ani sau peste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Pacat de el saracul. De curand tot un batranel pe scuter a fost lovit mortal de o locomotiva... Abia acum inteleg de ce societatile de asigurare te intreaba ce varsta ai cand vrei sa platesti RCA-ul la scutere... Nu stiu cum e la motoare, insa pe mine m-a intrebat o tanti daca am pana in 35 de ani sau peste... Pe mine nu m-a intrebat...si slava cerului, am mai mult de 35 ! dar acum mai nou..se intereseaza in baza de date, cite accidente ai avut, din vina cui, cit a fost cuantumul platit de societatea de asgurari cu reparatiile...alea alea !! Nu ca varsta ar fi neaparat un criteriu de luat in considerare ! Acum mai depinde si de individ in particular...pote batranul, Dumnezeu sa-l odihneasca !!... chiar se stia bolnav cu "ceasul" si atunci a riscat urcandu-se pe capra !! Si pe 4 roti poate rezultatul era acelasi !! Adica deces... Si din pacate...infarctul miocardic nu tine cont de varsta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate