FLAMINGO Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Imi cer scuze daca s-a mai postat aceasta "problema"... Ce ma sfatuiti sa fac sa am un demaraj mai bun la scuterica ? Cum se procedeaza si ce implicatii voi avea ? Sunt constient ca pot pierde garantia, insa un demaraj mai bun, ne poate "salva" din foarte multe situatii. Cred ca stiti la ce ma refer... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 pentru un demaraj mai bun de pe loc ai putea sa-ti iei un ambreiaj soprt, care prinde la turatii mai mari. Deasemenea, poti sa-ti pui niste role la variator ceva mai usurele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 Merci... M-ai bagat un pic in ceata insa tot e bine, pentru ca ma pot folosi de termenii de mai sus ca sa stiu ce cer la un service... Si apropo de asta... Ai cumva idee de costuri ? Multzam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Merci... M-ai bagat un pic in ceata insa tot e bine, pentru ca ma pot folosi de termenii de mai sus ca sa stiu ce cer la un service... Si apropo de asta... Ai cumva idee de costuri ? Multzam ! arcurile alea de la ambreaiaj mai mult de 40 ron nu consta (daca vrei sa`ti schimbi tot ambreaiaju ...asta e alta poveste ) si rolele in jur de 50-60 ron depinde ce firma si cat de usoare sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Spuneti si voi la om ca role de gramaj mai mic cu vreo 1-1.5-2 grame decat cele stock, si da sunt 50-60 ron, daca stai in Bucale sunt si mai ieftine undeva la 35-45 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 am o gilera dna.. si ... as dori niste informatii pentru a mari puterea motorului:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Puterea motorului poti sa o modifici cu o toba sport si un filtru sport. Dar cel mai bun lucru un kit de 70cc. --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 00:38 -------------Ambreiaj sport mi-am luat cu 2 mil RMS si role de 3,2 gr tot RMS cu 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 Multumesc oameni buni. Hai ca incepe sa se contureze ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) Fac comenzi pe scooter-center.com in special pentru cei din Galati! http://shop.scooter-center.com Nr de telefon: 0747033878 Id messenger: xtaz_alex4u In principal comenzile sunt pentru cei din Galati.Vb pe messenger pt comenzi in alte orase:) Am Gasit o metoda favorabila... TAXE: Pt. piese cu pretul intre: -1e si 49e taxa este de 15 euro -50e si 99e taxa este 20 euro -100e si 149e taxe este 25 euro -150e si 199e taxa este 30 euro -peste 200e taxa este 40 euro Editat Octombrie 19, 2007 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 nush ce sa zic... dar preturile la transport mi se par cam maricele:-?? Noi de ce nu am putea comanda singuri?: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Pana de curand toti intrebau de ce nu aduce nimeni de pe faimosul scooter-center.com acum vad ca nu intereseaza pe nimeni...dubioasa treaba . Ca sa comanzi singur ai nevoie de un card de valuta si vei plati aceleasi taxe de transport ca cele mentionate de 46rossi. Preturile pt. transport sunt maricele pt. ca scooter-center lucreaza cu DHL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 am o gilera dna.. si ... as dori niste informatii pentru a mari puterea motorului:) Gilera DNA 125 ...180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Gilera DNA 125 ...180 Gilera DNA de 180 e senzation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate