Sari la conținut

Cui Puantou

Vizitator bobobarosanu
 Share

Postări Recomandate

Vizitator bobobarosanu

Buna ziua tuturor.Am un suzuki gs500 si am nevoie sa cumpar de undeva un cui pontou pentru unul din carburatoare.stie cineva unde as putea gasi asa ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

du-te frate la suzuki. (b&S) iti vor aduce cuiul in 3 saptamani.

mare atentie celor care dau sfaturi. mai deschideti si voi abecedarul ca nu strica...

cuiul pontou se inlocuieste impreuna cu scaunul acestuia! si in nici un caz nu poti face o astfel de piesa in romanica. si daca s-ar putea face ar iesi o tiganie. "parerea mea"

Link spre comentariu

du-te frate la suzuki. (b&S) iti vor aduce cuiul in 3 saptamani.

mare atentie celor care dau sfaturi. mai deschideti si voi abecedarul ca nu strica...

cuiul pontou se inlocuieste impreuna cu scaunul acestuia! si in nici un caz nu poti face o astfel de piesa in romanica. si daca s-ar putea face ar iesi o tiganie. "parerea mea"

:D :ok:

Si de obicei nu au nici un fel de o-ring, calca fier pe fier acolo de aceea se schimba si scaunul. Cam greu sa faci o-ring rezistent la benzina. La strungar... :eek:

Link spre comentariu

:D :ok:

Si de obicei nu au nici un fel de o-ring, calca fier pe fier acolo de aceea se schimba si scaunul. Cam greu sa faci o-ring rezistent la benzina. La strungar... :eek:

Mai frate se pare ca nu ai demontat niciodata un mikuni

Scaunul cuiului poantou are pe exterior un o ring pentru a etansa scaunul fata de carburator. daca o ring-ul e terminat si am intalnit destule situatii de acest fel (din diferite cauze ...vechime, carburant necorespunzator,solutii magice de curatat etc ) benzina trece pe langa o-ring desi cuiul inchide

in astfel de situatii cel mai bine e de schimbat tot kit-ul (cui scaun si toata armata de o ring-uri si garnituri)

la strungar nu e nicio sansa pt scaun iar pt cui nici pe atat acesta avand varful nitril sau ceva asemanator

Link spre comentariu

Am demontat de mai multe ori un mikuni, si cel pe care il numesti tu o-ring este de fapt o simpla garnitura. Nu te-am contrazis defel. Normal ca daca schimbi tot schimbi si garnitura. Eu credeam ca vrei sa spui ca exista un o-ring intre cui si scaun. :ok:

Link spre comentariu