draky90 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) carena am luato' de p cz de mai sus..albastru...c ala nu cam prea ma plimb...aveti si alte idei cum sa facem...poate o facem sa fuga mai tare sunt deschis la idei...am vazut varianta cu 2 carburatoare...este posibil...?aa....am pus filtru sport p ea...se simte...vb serios.. Editat Iunie 6, 2008 de draky90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 hai sa pun si io 2 poze cu niprul meu (ca doar e vb de laudat nu? ) Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draky90 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) man...imi place jucaria ta...mai ales matu' ala...si janta..loooking good...nu o zic asa de dragu' discutiei..chiar imi place..keep it going man...da unde's carburatoarele!!??c sistem ai bagat!!? Editat Iunie 9, 2008 de draky90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 man...imi place jucaria ta...mai ales matu' ala...si janta..loooking good...nu o zic asa de dragu' discutiei..chiar imi place..keep it going man...da unde's carburatoarele!!??c sistem ai bagat!!? carburator central de dacie........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) iete ca ies si io cu ij-ul lu florin!! care inca nu este terminat! dar este pe punctul de a fi terminat!! Editat Iunie 9, 2008 de WHITE RAVEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ee...,..evacuarea este borla...este evacuare directa....nu stiu dc spui ca am distruso..a crescut puterea motorului semnificativ...suna demential...gros ,cu suflu..daca ma intelegi c vreau sa spun... a mai fost si asa...dar mai demult.. aaa....am uitat o mai am si p asta:D salutari vinzi cumva cz albastru? daca da care ar fii pretul lui? id meu sexman48ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draky90 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) nu il vand abia cem am agata de el.... dar sta p bara k vreu sa l trec p 12v....vreu sa_mi cump sapt asta o honda vfr..aveti idei..?? Editat Iunie 10, 2008 de draky90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 vaaai si ce bine incepuse topicul asta...filosofie pura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 indianul din pagina 2...dupa o operatie estetica radicala care ink nu e terminata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Va salut din nou nu prea imi sta in fire sa ma laud dar daca asta e scopul acestui topic dc sa nu'l respect shi eu Am de foarte demult shi eu o Mobra rosie prea simpatika nu'mi place sa spun cea mai originala shi simpatika dintre toate care au mai ramas... Calatori de neuitat shi o valoare sentimentala prea mare pt.mine shi prietena mea mobreta asta rosie Chiar mi'as dori atat de mult sa vad intro buna zi alta shi mai simpatica decat mobrentina asta'mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Va salut din nou nu prea imi sta in fire sa ma laud dar daca asta e scopul acestui topic dc sa nu'l respect shi eu Am de foarte demult shi eu o Mobra rosie prea simpatika nu'mi place sa spun cea mai originala shi simpatika dintre toate care au mai ramas... Foarte dragutza mobra ta !!! chiar ai cu ce sa te lauzi !!! stai sa ma dau si eu mare cu ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Ce sa mai zic despre Deniii iubita mea adora plimbarile cu motocicleta asta nu ma lasa so vand m'au intrebat foarte multi tipi daca nu cumva e de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Va salut din nou nu prea imi sta in fire sa ma laud dar daca asta e scopul acestui topic dc sa nu'l respect shi eu Am de foarte demult shi eu o Mobra rosie prea simpatika nu'mi place sa spun cea mai originala shi simpatika dintre toate care au mai ramas... Calatori de neuitat shi o valoare sentimentala prea mare pt.mine shi prietena mea mobreta asta rosie Chiar mi'as dori atat de mult sa vad intro buna zi alta shi mai simpatica decat mobrentina asta'mea ... Wow, ce super arata! felicitari ca a-i intretinut-o asa! zici ca e din magazin! Asa mai vedeam pe vremea lu' Ceasca,in Moto-Velo, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate