dantu Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 sunt din jud. suceava si incerc sa-mi ajut un bun prieten, posesor de piaggio typhoon, cu o segmentare. scooter e din '96, 49 cmc, 2 timpi. inca nu l-am desfacut si nu stiu dimensiuneile segmentilor (diametrul), dar saptamana viitoare am sa ma pun serios pe treaba. rugamintea mea este, daca stie cineva prin apropiere (repet: sunt din jud. suceava) o sursa cu piese de calitate. eu am avut mai multe scootere pe care le-am segmentat, dar niciodata nu am gasit ceva de calitate...luasem cu 45-50 ron setul complet (piston, segmenti, bolt si rola de pe bolt) din bazar din suceava dar tineau max. o luna dupa care crapau so...daca stie cineva vreo sursa...preferabil din apropiere, dar la urma urmei s-ar putea trimite prin posta cu ramburs de oriunde, rog sa-mi trimita un PM sau add pe mess: dantu2005@yahoo.com Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 vorbeste cu cei de la CPM, au exact ce-ti trebuie: http://www.scuterservice.ro/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 ms mult. sa vad cum sta treaba si ce am nevoie exact si am sa iau legatura cu cei de acolo. ms mult! raman dator cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 so...daca stie cineva vreo sursa...preferabil din apropiere, dar la urma urmei s-ar putea trimite prin posta cu ramburs de oriunde, rog sa-mi trimita un PM sau add pe mess: dantu2005@yahoo.com Multumesc anticipat! eu iau de la tg. mures. MOTOR-LINE tel:0747.106.860 plata cu ramburs. sunt seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramses86 Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 scuze...nu mai dechid alt topic...un prieten are un piaggio typhoon...si ar avea 2 intrebari 1.are o maneta de frana rupta...ar trebui schimbata cam cat ar costa? 2...i se misca roata din spate...se clatina....e doar un rulment dus sau mai paote fii si altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate