KeeNnT Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Ce Scooter sa-mi cumpar si cine vinde kre e mai bun ptr mineee vreau sa duka 2 persoane:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Ce Scooter sa-mi cumpar si cine vinde kre e mai bun ptr mineee vreau sa duka 2 persoane:P ce zici de un suzuki epicuro la oferta?din 2000 la 1100euro, merita vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 ce zici de un suzuki epicuro la oferta?din 2000 la 1100euro, merita vazut Din cate stiu eu suzuki epicuro este de 2 feluri de 125 cc si 150 cc,cred ca baiatu` vrea un scuter de 49.(asta din ce am vazut pe celalalt topic deschis de el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 1)yamaha aerox (cel mai tunabil) 2)aprilia sr 3)piaggio nrg mc2 4)gilera runner 5)malaguti f12 Cam asta e lista in ordinea care imi plac mie....acum ramane sa te gandesti si tu,depinde doar de gusturile tale bafta mai departe in alegerea scuterului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Am eu o sukida, e taiwaneza, adusa din afara nu luata de la cora sau vitan pe la 850 de euro negociail, motor 4T, toba un pic tunizata(se aude mai frumos si mai sport) are pe bord 80, dar la mn in linie dreapta sa dus acu dupa 80(eu am calculat ca aveam circa 95). Are 4100km, uleiul schimbat la 4000, ca defecte are un bec ars si 2 mici zgarieturi una in stanga si una in dreapta(unde o tzin eu e o usa foarte ingusta), consumul e undeva pe la 2-3% depinde cum bagi mana in gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Octombrie 21, 2007 Autor Share Postat Octombrie 21, 2007 Da deci nu vreau una extrem de buna cv SH kre sa ajunga la maxim 15 miliaone vreau doar sa invatz sa merg k apoi sa-mi iau Mito 125:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Da deci nu vreau una extrem de buna cv SH kre sa ajunga la maxim 15 miliaone vreau doar sa invatz sa merg k apoi sa-mi iau Mito 125:P Cauta pe WWW.BIKESHOP.RO!Sigur aici gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Si eu tot aprilia iti recomand Fiabilitate si performante maxime pt un motor de 49cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate