DarkIAngel Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Salut, vreau sa imi cumpar o bestiutza si nu stiu ce sa aleg. Optiunile sunt Honda CBR 1000RR sau Yamaha R1 ambele din 2005-2006. Din cate am auzit R1 e mai rapida decat CBR dar CBR este mai stabil, adica mai mari sansele de accident sunt cu R1 decat cu CBR. Astept parerile voastre despre cele 2 bestiutze. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 pai e simplu...daca esti incepator sau incepatoare...nici una nu e buna...dar...e alegerea ta...urca-te pe amandoua si vezi pe care stai mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 alege ce vrei nu ne intreba ca noi suntem subiectivi.... de exemplu daca ma intrebi pe mine ce as alege as zice honda cbr 1000rr...dar asta sunt eu doar... dupa cum zicea si asta de deasupra mea supapa incearca-le si vezi care e mai sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Salut, vreau sa imi cumpar o bestiutza si nu stiu ce sa aleg. Optiunile sunt Honda CBR 1000RR sau Yamaha R1 ambele din 2005-2006. Din cate am auzit R1 e mai rapida decat CBR dar CBR este mai stabil, adica mai mari sansele de accident sunt cu R1 decat cu CBR. Astept parerile voastre despre cele 2 bestiutze. Bafta Din cate am auzit R1 e mai rapida decat CBR dar CBR este mai stabil La 300 kmph mai conteaza diferenta dintre ele? adica mai mari sansele de accident sunt cu R1 decat cu CBR La afirmatia asta, imi vine urmatoarea intrebare in cap: cati km ai experienta pe 2 roti si pe ce tipuri de moto? Am vazut la profil un gixer 750. Cat ai mers cu el? Adica cat poti sa faci intr-un an de carnet ca sa ai experienta de in R1? Mie mi s-a parut ca te-ai aruncat si la gixer, dar e pielea ta la urma urmei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Dak nu te va satisface pe deplin niciuna din cele 2 motocilete, iti recomand cu incredere: Y2K. am auzit ca nu sta bine la relanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 NICI UNA!!!!! La experienta ta, si la aerodinamica amandurora, sigur te va fura viteza ORICAT DE CUMPATAT VEI FI..... Oricum, E ALEGEREA TA... incearca totusi ceva de 600 (cu toate ca si pe aia e dracu).... Cum se zicea mai sus suntem subiectivi. Si daca e vorba de subiectivism, personal dupa 7 ani de moto (cazul meu), tot nu as lua una de 1000 cemcei. Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 o dau daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 o dau daca te intereseaza Nu o lua pe asta ca nu stie sa mearga pe 2 roti Dintre astea 2 enumerate de tine as alege: GSX-R 1000 K5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Nu o lua pe asta ca nu stie sa mearga pe 2 roti Dintre astea 2 enumerate de tine as alege: GSX-R 1000 K5... da, i-am mai pus 2 rotite mici in spate pt echilibru... K5 merge foarte tare, am mers mult pe unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 (editat) Nu sunt incepator, am mers 1 an pe un 250 2T si 1 an pe SRAD 750. Am vrut sa imi iau un 600 dar e slabutz fata de SRAD. Nu e verba de riscuri aici, sunt destul de constient. Aici e vb de performante si fiabilitate. Adica care merge mai bine si cu mai putine probleme. PS: otto.tun@da-mi detalii despre honditza Editat Octombrie 22, 2007 de DarkIAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 anul trecut am mers 13000 km pe R1 '99 si R1 '05 anul asta am parcursi 12500 km pe cbr 1000 RR '05 e chestie de cum te obisnuiesti pana la urma... fiecare e misto in felul ei. eu nu ma mai intorc la yamaha, multi tovarasi vor sa ma corupa sa imi iau suzuki, dar voi ramane pe honda model 2008 sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Nu prea sunt eu in masura sa-ti dau detalii,etc.Dar mie imi place mai mult Yamaha R1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Nu sunt incepator, am mers 1 an pe un 250 2T si 1 an pe SRAD 750. Am vrut sa imi iau un 600 dar e slabutz fata de SRAD. Nu e verba de riscuri aici, sunt destul de constient. Aici e vb de performante si fiabilitate. Adica care merge mai bine si cu mai putine probleme. PS: otto.tun@da-mi detalii despre honditza Parerea mea despre performante si fiabilitate: 1.Fiabilitatea=tu crezi ca se mai pune problema de care este mai fiabila.Tu vorbesti de niste motoare de dupa anul 2000,nu despre niste motociclete de prin anii `60,deci toate sunt fiabile,cam toate au acelasi performante,doar ca tu trebuie sa iti alegi designul. 2.Performante=cand vorbesti de performante eu ma gandesc strict la timpi scosi pe circuit,sau la drag racing,deci tu ai de gand sa o folosesti strict pt. circuit,sau liniute?Oricum pe strada nu ai sa scoti tu toate "performantele" din motoru ala,nici pe circuit...timpi buni scot rider-ii profesionisti,nu noi,sau cel putin cei care au ceva "ture"de circuit adevarat cu motorul,aici nu ma refer la AmcKart. Raman de parea ca toate sunt la fel de performante(vorbim de o anumita clasa,nu 600 cu 1000),toate sunt la fel de fiabile,tu doar trebuie sa iti alegi look-ul. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 (editat) R1 e superba!! ca aspect e cea mai buna cu siguranta, restul nu stiu cum e, o sa iti zic cand imi cumpar R1 ,..la anu sper.... Editat Octombrie 22, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Parerea mea despre performante si fiabilitate: 1.Fiabilitatea=tu crezi ca se mai pune problema de care este mai fiabila.Tu vorbesti de niste motoare de dupa anul 2000,nu despre niste motociclete de prin anii `60,deci toate sunt fiabile,cam toate au acelasi performante,doar ca tu trebuie sa iti alegi designul. 2.Performante=cand vorbesti de performante eu ma gandesc strict la timpi scosi pe circuit,sau la drag racing,deci tu ai de gand sa o folosesti strict pt. circuit,sau liniute?Oricum pe strada nu ai sa scoti tu toate "performantele" din motoru ala,nici pe circuit...timpi buni scot rider-ii profesionisti,nu noi,sau cel putin cei care au ceva "ture"de circuit adevarat cu motorul,aici nu ma refer la AmcKart. Raman de parea ca toate sunt la fel de performante(vorbim de o anumita clasa,nu 600 cu 1000),toate sunt la fel de fiabile,tu doar trebuie sa iti alegi look-ul. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) cobraArt asta e un model de raspuns pe care multa lume ar trebui sa il ia ca pe un exemplu... la obiect,obiectiv si fara deja celebra fraza...."nu stii scrie ca nu ai pus doi de ii sau cratima la s-au" frumos Editat Octombrie 23, 2007 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) Ms frumos baieti, in special lui CobraArt, dau o bere.....m-am hotarat Imi iau R1 2005. Sper sa ma obijuniesc rpd cu ea si sa nu imi puna probleme. Oricum cu vremea asta nu cred ca mai am eu timp de plimbare. Ms si multa bafta Editat Octombrie 23, 2007 de DarkIAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 R1 e cea mai buna alegere ....... Da niste incepatori doritori de SP 2 nu cunoaste nimeni..... cat mai multi daca e posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Ca o completare la ce-a spus Cobra art....se mai diferentiaza cat de cat si prin feelingul la condus. Un R1 sa zicem din 2005 nu se comporta identic chiar ca un 1000RR din 2005.. Plajele de turatie sunt diferite putin (poate m-am exprimat prost, dar se intelege unde bateam). Dar in mare, Cobra art are dreptate, alegi mai mult design-ul... Ca o miCA COmparatie....O Octavia e cam acelasi cacao cu Passatul, datorita similaritatilor (ambele sunt detinute de VW), vorbesc de penultima generatie... Chiar si la look sunt cam asemanatoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 nu stiu eu unu personal sunt satul pana peste cap de r1... personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 si eu, mai ales cand iese din gura celor care fie nu au permis ori nu au mers deloc pe o motocicleta (nici pasager nici 'conducator'). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate