Vizitator blondu Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Am si eu nevoie de schema electrica la dnepr MT11 daca poate sa ma ajute si pe mine cineva. VA ROG MULT ca vreau sa ma apuc de el sa-l termin pana se ia zapada. Care stie daca motorul asta are releu de semnalizare (eu nu mai am semnalizarile pe el ) si daca da unde se afla. Drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Uite aici. Daca mai ai nevoie de ceva zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Inca una: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Si lista cu piesele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Partea intai Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 are releu semnalizare...standard are unu in fatza ( de forma cilindrica) daca nu posibil sa fie sub rezervor undeva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Vezi ca ai mai multe scheme electrice la mine pe site: www.motorlife.ro Gasesti la Motociclete/ Scheme Electrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Va multumesc mult baieti. Acum pot sa ma apuc de treaba. Drum uscat si sper sa ne vedem la vara pe la intruniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Foarte fain seit-ul 'Motorlife'. chiar mi-a placut si gasesti cam ce iti trebe.Nu stiam de existenta lui pana acum. Merci de informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate