V L D Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Salutare ... ... dak ati putea sa imi dati niste sfaturi , ar fi super . Eu inca fac scoala sper in 2 sapt sa dau examenu . Si inca nu sunt hotarat ce sa`mi iau ... am vazut azi Sachs XTC 125 , arata superb si e in 4T Am in jur de 3000 E pt motor ... ca vreau sa`mi iau si echipament full :X Cred ca o sa ma duc in germania ca am auzit ca sunt mult mai ieftine ca la noi , e adevarat ? Si cu motoru ramane o dilema mare :| nu strica un mic ajutor Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 pff mai bine dute in Italia:P si iti alegi cv italienesc Mito , Rs, Gilerra si iti iei si echipamentu de akolo:P sunt mult mai ieftine mama mea este akolo am fost intr-o vacanta si stiu:P akm 1 an un rs din 2005 era 1900 euro:P si avea 9.300 km:P era a unui copil de 13 ani )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 Stie cineva un site cu anunturi din italia ... in afara mobile dar vreau motor in 4T :| ca se aude mai frumos ca un motor in 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 mobile ii de germania =))) moto.it motousate.it iati cbr daca vrei 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V L D Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 mobile ii de germania =))) Dak te uiti tu mai bine ... sunt anunturi din toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 bine nene.. cum zici tu.. arata`mi si mie 1 motor pe mobile.de care sa fie din italia.. sa nu mor prost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 http://www.mobile.de/SIDGZdfbCVXD133lZ325j...1282404562& Domnea fereste sa mori prost ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 iar o ardem offtopic ...urla hormonii in voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 amu nu o sa mor prost.. Reverse trebe acuma... suntem tineri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate