E.Z.rider Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 am gasit pe niste situri britanice cteva chestii despre curse de MZ-uri super tari baietii aia alearga pe ETZ-uri modificate radical dar care au in mare parte piese originale http://www.bmzrc.org.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Asta e 250 pana si rezervorul e original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Interesant! Nu credeam ca se pot face tocmai in Anglia curse cu MZ-uri. Ca fost posesor de MZ ma bucura lucrul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 In Anglia mai gasesti si alte lucruri ciudate. Am vazut pe discovery un tip care are cateva zeci de trabi 601. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 daca va uitati atenti la motorul ala, puteti observa ca cilindrul este mai scurt, iar chiulasa are doar trei aripioare ... daca cilindrul este mai scurt .... biela este mai scurta si mama dreaq stie ce mai are motorul ala prin el oricum ... piesele tre' sa fie originale sau la dimensiuni asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Ala cu Trabi l-am vazut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 Si schimbatorul e suspect de dat in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate