Diablo_666 Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 sal, as vrea sa stiu ce presiune trebuie sa am in pneuri ! este specificat in manualul motorului sau al fabricantului de cauciuce ? honda CBR 600 F2 `94 cauciuce bridgestone battlax bt020 120/fata si 160/ spate merg ca un incepator pe strazile din TM mersi mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 pe bascula nu scrie? daca nu vezi in manualul ei pe forum gasesti sigur daca nu ma insel pe spate 2.1 fata 1.9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diablo_666 Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 pe bascula nu scrie? daca nu vezi in manualul ei pe forum gasesti sigur daca nu ma insel pe spate 2.1 fata 1.9 o sa ma uit pe bascula !deci pana la urma tine de motor ? mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 A bagat cineva azot? la masini toti zic ca e mai bine cu azot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 sal, as vrea sa stiu ce presiune trebuie sa am in pneuri ! este specificat in manualul motorului sau al fabricantului de cauciuce ? honda CBR 600 F2 `94 cauciuce bridgestone battlax bt020 120/fata si 160/ spate merg ca un incepator pe strazile din TM mersi mult, la honda presiunile standard sunt : spate - 2.9 bar fata - 2.5 bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 la honda presiunile standard sunt : spate - 2.9 bar fata - 2.5 bar Si kawasaki la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 trebe sa fii nebun sa bagi atata in gume ...2,9? 2,0 pe ambele si gata ... sau 2,2 spate si 2,0 fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salut. Am un kawasaki ninja de 250 . ce presiune imi recomandati in pneuri ? Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diablo_666 Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 mersi de info pana acum are cineva o carte de CBR 600 F2 unde scrie presiunea ? daca acolo scrie 2.9 bar spate stiu ei ceva doar nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 eu unul bag pt. circuit 1.9 fata si 2 spate iar mers strada 2.5 ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diablo_666 Postat Octombrie 25, 2007 Autor Share Postat Octombrie 25, 2007 m-am uitat pe bascula si nu scrie nimic despre presiune, nici pe cauciuc si nici pe jante... nu am gasit nimik legat de presiune nici in manualul motorului sau poate nu am citit eu unde trebuie, in manual - sa-mi spuna cineva capitolul/pagina mersi de raspunsurile primite... mai astept pareri/opinii despre presiunea in pneuri, pentru strada, pe CBR 600 f2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 vezi ca scrie pe cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 trebe sa fii nebun sa bagi atata in gume ...2,9? 2,0 pe ambele si gata ... sau 2,2 spate si 2,0 fata... E corect 2,5 fatza si 2,9 pe spate cine stie sa citeasca pe bascula si in carte si sa transforme o sa-si dea seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diablo_666 Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 vezi ca scrie pe cauciucuri eu am verificat pe bt020 si nu scrie nimic despre presiune E corect 2,5 fatza si 2,9 pe spate cine stie sa citeasca pe bascula si in carte si sa transforme o sa-si dea seama fa-mi si mie o poza cu bascula si o sageata pe zona unde scrie presiunea si spune-mi si pagina sau capitolul in carte unde scrie poza pe forum sau la kclaudiut@yahoo.com mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate