Sari la conținut

gabrielleru

Membru
  • Număr conținut

    455
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabrielleru

  1. Salutare! Știe careva un service ieftin și bun care rezolva niște semeringuri de furca la un Cbr 954 in București ? Mulțumesc !
  2. Salutare! Știe careva un service ieftin și bun care rezolva niște semeringuri de furca la un Cbr 954 in București ? Și eventual o Setare .Mulțumesc !
  3. gabrielleru

    Cineva din Bayern

    166 teilcasco 798 cm
  4. Neata am un Crossrunner 2012 ,10 ooo km si vreau sa-i fac niste îmbunătățiri , in primul rând furca ( o mizerie de furca) cu ce ulei vine din fabrica , ce ulei folosiți voi pentru furca? Știți cat ulei intra in furca ? La ce modele mai este întâlnită furca de pe Crossrunner 2011-2014? Ce ulei de motor folosiți? Manual de reparație sau macar interval service careva? E 105 eur pe eBay ... cam scump si ala ... Cu un plin de benzina eu ajung la 220-230 km ( cam putin nu? ) Consum average sta la 7,5 pe bord Daca ai toba sport ( db Killer e montat totdeauna a si sărit o data ) trebuie sa treci neaparat pe la Honda sa umble la injecție pentru optimizare? » Post actualizat in 04 Jul 2018 06:29 Multumesc anticipat!
  5. gabrielleru

    Cineva din Bayern

    O plimbarica scurta azi?
  6. gabrielleru

    Cineva din Bayern

    Ieșim la o plimbare sâmbăta sau duminica?!
  7. Te-ai obișnuit asa... Daca abs- ul il mai deconectezi mizeria aia de frâna combinata ba! Eu unu consider ca scoate tot farmecul si plăcerea de a rula motocicleta sistemul ala de frânare. O sa vezi cand se strica ... Vinzi mobra...
  8. daca are ca 1150 rt frâna combinata... Nasol o mizerie de frâna...abs ajunge...
  9. Are cineva din bucuresti helicoil? Pentru capacul de chiuloasa ? Merci!
  10. Am un prieten cu r1150 rt ... 55 000 km asa arata kilometrajul are un tocănița pe partea dreapta adica la clapeta de admisie daca pui degetul nu se mai aude e vreo rezolvare ieftină la acea clapeta ? Adica doar axul pe care sta clapeta sau e altceva? A mea are 68000 si nu are joc la clapete. ..
  11. Salut, are cineva in Romania piese de 1100 rt ('99)? M-ar interesa capac cilindru dreapta , chiulasa dreapta , oglinzi ambele, sistemul de înălțare al parbrizului (urechile ce tin parbrizul sunt rupte) stop pe spate FID-ul si ceva plastice pe la bord? Merci! » Post actualizat in 22 Jan 2015 21:45 Fac maine si poze daca trebuie!
  12. Am ajuns la remontat partea stânga si... Surpriza la remontat se pare ca nu mai e chiar cum trebuie : Valva de evacuare are joc mai mare si cea de admise nu mai intra lera . Săgeata e in exterior cum trebuie pe partea cealaltă la fel , e pe OT . Are vreo cătare arborele cu came fata de roata dintata de pe arborele cu came ? Trebuie sa scot intinzatoarele amândouă? La ce cuplu strâng șuruburi de pe arborele cu came? CATA ai cuvântul!
  13. Cred ca mergea... La fel cum merge sa mănânci supa cu lingurița ...
  14. Pentru reglaj supape e suficient sa aduc motorul la ot sau sa găsesc punctul unde nu se mai mișca supapele? Merci anticipat! Prima etapa , reglaj supape e gata. (Nu au ajuns garniturile-40 bucata)porneste la fel dar se aude mai bine. Întrebări si sugestii sunt binevenite, sa nu uitam utilitatea acestui forum. (Pentru Ciprian si nu numai ,sunt pozele)
  15. Am comandat garniturile si ... Am comandat garniturile si ...
  16. Cand fac jocul supapelor e suficient sa fie motorul la poziția OT? Fiecare cu ce are...între timp a venit tovarășul cu Mobra din poza sa m-a tachineze, mi-a explicat ca de aia are Honda, eu l-am invitat in Croația la toamna si la anu in Gibraltar ... A spus ca se mai gandeste:)))))) Nu e cea mai fiabila dar e confortabila si sigura.
  17. Pai din cauza ca vroiam sa cumpăr parbriz (200)si gume noi (190)nu sa dau 125 plus manopera pe garnituri... Asta e... O sa va urmez sfatul.. Da ce e cu aia doi timpi?
×
×
  • Creează nouă...