Jump to content

gabrielleru

Membru
 • Posts

  455
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gabrielleru

 1. Salutare! Știe careva un service ieftin și bun care rezolva niște semeringuri de furca la un Cbr 954 in București ? Mulțumesc !
 2. Salutare! Știe careva un service ieftin și bun care rezolva niște semeringuri de furca la un Cbr 954 in București ? Și eventual o Setare .Mulțumesc !
 3. Neata am un Crossrunner 2012 ,10 ooo km si vreau sa-i fac niste îmbunătățiri , in primul rând furca ( o mizerie de furca) cu ce ulei vine din fabrica , ce ulei folosiți voi pentru furca? Știți cat ulei intra in furca ? La ce modele mai este întâlnită furca de pe Crossrunner 2011-2014? Ce ulei de motor folosiți? Manual de reparație sau macar interval service careva? E 105 eur pe eBay ... cam scump si ala ... Cu un plin de benzina eu ajung la 220-230 km ( cam putin nu? ) Consum average sta la 7,5 pe bord Daca ai toba sport ( db Killer e montat totdeauna a si sărit o data ) trebuie sa treci neaparat pe la Honda sa umble la injecție pentru optimizare? » Post actualizat in 04 Jul 2018 06:29 Multumesc anticipat!
 4. O plimbarica scurta azi?
 5. Ieșim la o plimbare sâmbăta sau duminica?!
 6. Mai e unu cum iesi de sub pasajul lujerului spre crangasi fluiera si dirijeaza nu cred ca vinde nimic... Tot ii zic ca o sa-l calc daca mai sta Acolo ... Asta sta la Umbra ...
 7. De vânzare combinezon de ploaie termic hein gerike. Mi- e cam mic am 1.75 si ... Ceva kg in plus . Preț 200 RON
 8. Te-ai obișnuit asa... Daca abs- ul il mai deconectezi mizeria aia de frâna combinata ba! Eu unu consider ca scoate tot farmecul si plăcerea de a rula motocicleta sistemul ala de frânare. O sa vezi cand se strica ... Vinzi mobra...
 9. daca are ca 1150 rt frâna combinata... Nasol o mizerie de frâna...abs ajunge...
 10. Are cineva din bucuresti helicoil? Pentru capacul de chiuloasa ? Merci!
 11. Am un prieten cu r1150 rt ... 55 000 km asa arata kilometrajul are un tocănița pe partea dreapta adica la clapeta de admisie daca pui degetul nu se mai aude e vreo rezolvare ieftină la acea clapeta ? Adica doar axul pe care sta clapeta sau e altceva? A mea are 68000 si nu are joc la clapete. ..
 12. Salut, are cineva in Romania piese de 1100 rt ('99)? M-ar interesa capac cilindru dreapta , chiulasa dreapta , oglinzi ambele, sistemul de înălțare al parbrizului (urechile ce tin parbrizul sunt rupte) stop pe spate FID-ul si ceva plastice pe la bord? Merci! » Post actualizat in 22 Jan 2015 21:45 Fac maine si poze daca trebuie!
 13. Am avut modelul din 2004. Foarte bun, l-am luat cu 5600 EUR si 260000 km mai tarziu l-am dat cu 2500 in tot acest timp i-am schimbat cauciucuri plăcute frâna si pompa de injecție datorită faptului ca am pus motorina biodiesel. Masina bunicică gălăgioasa in ploaie.. Pt romania recomand cu încredere. Nu am avut probleme cu puntea cu nimic... Am mers si cu motorina ieftină gen ulei de încălzit, folosit la centrale termice. Numai biodiesel sa nu pui!
×
×
 • Create New...