robychopper Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 si asta e ultima ....ca si caracterizare a mea...de cind sunt in spania...reviata biker zone prezinta mult mai multe motoare decit custom masines dar si asa le cupar pe amindoua....va salut si vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 ce motor credeti voi ca este cel din ultima poza???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 ural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Nu-i Ural..E Mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 ces mai glumele astea de coppii mici, uitativa bine ce motor este cum sa fie de ural???este un motor de masina...intrebarea este de ce masina...pt cunoscatori este intrebarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 e cumva motor de broasca??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 e cumva motor de broasca??? B. nui nici de broasca uitatiiva bine ca este motor in 2 cilindri boxer...cel de broasca este in 4 cilindri boxer....in poza se vede clar ca este motor de masina are si cutia originala a motorului schimbatorul de viteze...ce mai este motorul complet pus pe cadru...numai ca de unde se prinde planetara normal de cutie...este prins un pinion pt tractiunea pe lant:)))) si ma vai dau un indiciu....motorul asta este pus pe masina de pe care este luat....este in fata pus motorul nu in spate ca la broasca.......... deci OARE CE MOTOR O FII?????inca o data bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 numele masini incepe cu litera C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 acum va postez 3 poze cu un chopper care are accelasi motor doar are adaptata cutia de viteze de nipru....poate va dati seama din pozele astea mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 deci stiti ce motor este????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 na si inca o pza cu motorul......CE O FII OARE VA INTREB EU PE VOI:)))))?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Stiu ca Oltcitul Club sau TRS are motor boxer (noi avem un Oltcit), iar Oltcit Special avea 2 cilindri, nu 4 ... si cum Oltcitul a fost fabricat dupa Citroen...ai zis ca masina incepe cu C...deci, e motor Citroen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Da e motor de Citroen 2CV una din putinele masini adevarate facute de francezi si ruda foarte apropiata cu defunctul Oltcit Special. Motoru' asta avea la inceputuri vreo 370 de cmc ca sa ajunga prin anii '90 la variantele facute pe la iugoslavi la 800 de cmc cu aprindere electronica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 I-am zis lui Cosmin ce mi-a bubuit mie cu Citroenul (daca n-aveam Oltcit , oricum habar n-aveam) si a gasit o poza cu un Citroen cu 2 clindri boxer : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 si motorul acelui Citroen (cica de care aveau calugaritele in filmele cu Louis De Funes) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 10, 2005 Autor Share Postat Februarie 10, 2005 DARA TE FELICIT din atitia bikeri pe aici...o fata a stiut raspunsul ......felicitari inca o DATA nu ma asteptam ...raspunsul sa fie de la o fata....... DARA tot RESPECTUL DIN PARTEA MEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Multumesc frumos, nu e cine stie ce avand in vedere ca si tatal meu a avut Oltcit si Cosmin are acum Oltcit. Mai mult decat ce inseamna dispunerea cilindrilor nu stiu decat ca are racire pe aer si delcoul jos, de nu tre' sa treci prin apa cu el, ca se uda scanteia . Si ca a fost fabricat dupa Citroen, asa cum Dacia e fabricata dupa Renault. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 10, 2005 Autor Share Postat Februarie 10, 2005 idea este ca nimeni nu a raspuns...la intrebarea mea, indiferent de ce tip de motor este sau cum este fascut....tu ai stiut ca este CITROEN ......si asa este OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Baaaai....Mi-a luat-o inante...Azi dimineata ma gindeam... C...Citroen, cumva...Haios ar fi sa fie 2CV...Sa ma injure Roby! Na ca nu m-ar fi injurat!Ptiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Hi hi, eu m-am gandit ca la mine ar fi scuzabil sa gresesc, ca-s fata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate