ianachim Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 sal iesire la mare plecare 8.00 petrom pantelimon /service dacia traseu calarasi bac ostrov adamclisi negru voda mangalia vama intorcere posibil si pe autostrada daca suntem obositi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 salut, nu v-ati saturat de mare ??? Hai la munte, eu plec spre C. Lung si se pare ca sunt singur pana acum. Cred ca va fi si putina aventura prin padurile alea, ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 neah, s'a zis ... mare sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevastuica Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 ma inscriu si eu pt mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 suna super faina excursia....m-as baga si eu cu mobra mea...dar nu vreau sa fiu " ultimu mohican"din grup! cand e intoarcerea si cam cu cate sute la ora va fi viteza de croaziera!???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 croaziera... undeva pe la 120-130 cred... ca mai mult devine neplacut / periculos... acum, am auzit zvonuri cum ca ar fi cativa doritori care vor duminica, in loc de sambata... ramane sa stabilim maine exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 daca e doar 130 max ( desi nu cred) inseamna ca tre sa-mi faceti rezervare pt. bac peste cel putin o ora dupa ce treceti voi.... sau sa stati la bac mai mult de o ora va prind din urma!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 bai acum sa nu fim rai 130 nu e ceva constant insa daca e loc ne bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 viteza ok .. totul ok. sa vb cu "pasagera ...." m'as baga si yo pt duminica --- Mesaj completat în 26 Oct 2007 09:08 -------------p.s. dau raspunsul peste cateva ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 bai acum sa nu fim rai 130 nu e ceva constant insa daca e loc ne bagam evident ca nu e ceva constant, asta ar fi viteza de croaziera pe autostrada poate... argh, abia astept... sper sa fie vremea frumoasa, ca ma uit acum spre autostrada si sint nori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 pana la urma se ramane peste noapte? nu de alta da sa stiu daca imi iau pijamalutele!! si daca se lasa cu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 26, 2007 Autor Share Postat Octombrie 26, 2007 eu unul nu maine 8.00 petrom 0744657705 am plecat de la job si nu mai am net bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 daca stie cineva cu aproximatie cati km sint dus intors sa lase un mesaj ceva ca stau prost cu banii si sa stiu de cat ma imprumut va rog mult.80 % cred ca apar si io maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 cam 5-600... cand ajung acasa incerc sa fac un traseu pe harta si il cocotz, daca nu e prea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 ma gandeam io ca ar fii vreo 300 de km pe sens deci cam 3 plinuri ...zic io ca innebunit si asta a inceput sa bage benzina in ea zici ca e bulimica da in fine...oky ne vedem acolo --- Mesaj completat în 26 Oct 2007 19:39 -------------bai io sint si bou pana la urma e sambata adica maine sau duminica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 maine, sambata, 27, vorba titlului traseul aproximativ: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 frate ma jur ca nu am vazut 27.10.2007 oky i'am in am facut rost si de ceva banutzi ne vdm acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Pozele stau cel mai bine la locul dedicat, sa le vada lumea /index.php?showtopic=148711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate