sangre Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Aseara...dupa o plimbare cu Aleko si cu Rabinu...am stat si am vorbit...ce rost are sa ma dau cu uralul solo cand am Guzzi..asa ca...m-am hotarat sa imi pun atas la Ural... Asadar cumpar atas de Ural de M sau Nipru (nu stiu daca de M se potriveste) in stare cat mai buna neruginit sau eu stiu...sa imi fac Uralul cu ATAS.... Scuze inca o data moderatorilor ca pun un anunt comercial aici dar nu am sanse sa-l vada cineva la vanzari Piese... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 bafta, daca gasesc undeva te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Si eu as vrea unu' de Simson, pt un AWO 425T care mai are atas doar in acte... Pacat de el sa nu-l fac original... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Aseara...dupa o plimbare cu Aleko si cu Rabinu...am stat si am vorbit...ce rost are sa ma dau cu uralul solo cand am Guzzi..asa ca...m-am hotarat sa imi pun atas la Ural... Asadar cumpar atas de Ural de M sau Nipru (nu stiu daca de M se potriveste) in stare cat mai buna neruginit sau eu stiu...sa imi fac Uralul cu ATAS.... Scuze inca o data moderatorilor ca pun un anunt comercial aici dar nu am sanse sa-l vada cineva la vanzari Piese... Multumesc! salut,am unul albastru metalizat,de nipru dar nu am scaunul si prelata,in rest e in perfecta stare,daca il vrei vii la Targoviste si il iei,vreau in schimb 2 coturi de evacuare de nipru , un grup de fuga,si o sea modelul ala inima lui stalin de la Gaspar,DACA TE INTERESEAZA SCHIMBUL ASTEPT UN TELEFON 0730493907 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate