yaaamaahaaa Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Botu e luat dupa Ducati Desmosedici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Decembrie 2, 2007 Autor Share Postat Decembrie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 numai stie nimeni nimica despre modelul asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 numai stie nimeni nimica despre modelul asta ??? Ce vrei sa stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 pretul si cand va fi scos pe piata din romania ??? ca ma trimis maill la aia si nu au raspuns ! mah poti ajuta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 pretul si cand va fi scos pe piata din romania ??? ca ma trimis maill la aia si nu au raspuns ! mah poti ajuta ??? pretu asemanator , o sa se aduca doar pe comanda nominala in 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 ehhhh rahat )) nu aduc si ei un model ca sa vada si lumea cume ee !!!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 ehhhh rahat )) nu aduc si ei un model ca sa vada si lumea cume ee !!!??? e posibil o bucata sau doua maxim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 e posibil o bucata sau doua maxim ... Abia astept care mai mult ca sigur va ajunge la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Abia astept care mai mult ca sigur va ajunge la mine mai mult ca sigur ca o sa fie doar de reclama , sa vada lumea si sa-si comande carel d-aici , am 2007 pe ce culori vrei tu,cate vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 mai mult ca sigur ca o sa fie doar de reclama , sa vada lumea si sa-si comande carel d-aici , am 2007 pe ce culori vrei tu,cate vrei tu Si io daca vreau 2008 Reclama vai... daca faci reclama cu mito de 5mii de euro cu Mv`u CC de 120 de mii ce mai faci? Daca cumperi tu motoreta mea o iau si maine mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Si io daca vreau 2008 Reclama vai... daca faci reclama cu mito de 5mii de euro cu Mv`u CC de 120 de mii ce mai faci? Daca cumperi tu motoreta mea o iau si maine mito Cat vrei pe Cbr?? Intreb doar pentru cultura mea generala, nu-ti face iluzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Cat vrei pe Cbr?? Intreb doar pentru cultura mea generala, nu-ti face iluzii Nu-mi fac iluzii...ca cbr`ul s-ar putea sa nu il dau...vedem ai...PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Nu-mi fac iluzii...ca cbr`ul s-ar putea sa nu il dau...vedem ai...PM Ok, bafta la vanzare, daca o s-o vinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCO_Roosty Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Are botu k draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Are botu k draq... E frumoasa foc .Ma gandes ca e facuta asa pt aerodinamica ,ma rog la 125 , da daca e facuta dupa aia de curse ... E frumoasa foc! neagra ... Bafta! --- Mesaj completat în 06 Jan 2008 02:01 -------------Cica : It is just available in our Cagiva dealers the new Mito SP525, presented to the 65° Motorcycle Exhibition in Milan, where it collected success between its fans. Si : Cagiva are immensely proud to have been able to change what a being "two-stroke engine" means and to have been able to blend the new technology into the Mito 125. The research and investments made by the Company mean that gone are the days when the words "twostroke" implied only great performance. They now also mean caring for the environment. The integrated ECS (Electronic Carburetion System) administers exactly the right amount of fuel (both the air/petrol and oil mix) and was developed in collaboration with Dell'Orto. The control unit also governs the ignition system. While keeping costs under control and sales prices competitive, this brings the two-stroke 125 engine to Euro 3 standards yet maintains all the advantages that two-stroke engines can offer: lightness, performance and low running costs. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 E frumoasa foc .Ma gandes ca e facuta asa pt aerodinamica ,ma rog la 125 , da daca e facuta dupa aia de curse ... E frumoasa foc! neagra ... Bafta! <small>--- Mesaj completat în 06 Jan 2008 02:01 -------------</small><br/>Cica : It is just available in our Cagiva dealers the new Mito SP525, presented to the 65° Motorcycle Exhibition in Milan, where it collected success between its fans. Si : Cagiva are immensely proud to have been able to change what a being "two-stroke engine" means and to have been able to blend the new technology into the Mito 125. The research and investments made by the Company mean that gone are the days when the words "twostroke" implied only great performance. They now also mean caring for the environment. The integrated ECS (Electronic Carburetion System) administers exactly the right amount of fuel (both the air/petrol and oil mix) and was developed in collaboration with Dell'Orto. The control unit also governs the ignition system. While keeping costs under control and sales prices competitive, this brings the two-stroke 125 engine to Euro 3 standards yet maintains all the advantages that two-stroke engines can offer: lightness, performance and low running costs. Bafta! Suna bine ... La ce pret e ? si unde se gaseste in RO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Suna bine ... La ce pret e ? si unde se gaseste in RO ? 5600 www.cagiva.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xr6 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e superba...e scumpa...dar pentru pustii ca noi de 16 ani....nu cred k ar merita! nu neaaparat de bani...dar e aproape la fel ca un rs125...dupa parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 e superba...e scumpa...dar pentru pustii ca noi de 16 ani....nu cred k ar merita!nu neaaparat de bani...dar e aproape la fel ca un rs125...dupa parerea mea! Aprilia RS 125 '08 e cu 10 clase peste SP 525 '08 Ca design nici nu se compara...e mult mai frumoasa Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 5600www.cagiva.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Aprilia RS 125 '08 e cu 10 clase peste SP 525 '08Ca design nici nu se compara...e mult mai frumoasa Aprilia! esti super tare frate , si tu si scuteru tau x-men Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Vezi ca Mito da clasa ! Ai mers vreodata cu un mito sa stii ce poate? Si mai ales... ai vazut Mito 07 / 08 in realitate sa vorbesti? E cel mai tare 125. (punct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) eu zic ca modelul mai vechi 2006 2007 arata mai bine decat asta. Editat Noiembrie 5, 2008 de speedbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate