ady4 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 da dar nu pot sa le tin pe amundoua? Ba da.... daca iti iei alt kilometraj acesta vine cu tot sistemul, adica nu interfereaza cu cel vechi in nici un fel. Vazusem unele(electronice) gen ca la bicicleta, prindeai senzorul de furca fata si puneai un magnet(sau ce e) pe spita jentii, astfel cand roata se misca sa detecteze viteza. Alimentarea era cu baterii deci nu trebuia sa faci nici o modificare la sist. electric al scuterului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 si de unde fac rost de unu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Aveam eu pe vechiul scuter kilometraj de bicicleta pt. ca nu mergea celalalt il setasem sa arate viteza cat de cat bine ... dar daca mergeam cu scuterul pe ploaie imi arata vreo 80 cand mergeam cu 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2007 aham deci mai bine raman la cel normal !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 poti sa incerci si unu d'ala ... e ieftin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 am sa incerc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Ba da.... daca iti iei alt kilometraj acesta vine cu tot sistemul, adica nu interfereaza cu cel vechi in nici un fel. Vazusem unele(electronice) gen ca la bicicleta, prindeai senzorul de furca fata si puneai un magnet(sau ce e) pe spita jentii, astfel cand roata se misca sa detecteze viteza. Alimentarea era cu baterii deci nu trebuia sa faci nici o modificare la sist. electric al scuterului. Faza la alea e ca ele stiu raza rotii si astfel iti calculeaza viteza. Ori la scutere difera raza rotii, si nu se pot folosi calumea. Decat daca se pot seta oarecum sa ii dai alta raza ar fi ok... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 =) pui sfoara pe roata si masori ) ... io l-am reglat masurand dispanta dintre doua borne dalea cu km [nush cat] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Daca intradevar.. mai are limitator sau n-are .. Convingete singur ! uita-te la toba dak mai are niste tevi care ies din ea... care se opresc la un moment dat... Si la variator ; ca .. variatoru e la fel ca la dna `ul meu.. si mai am pe variator .. eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 nu am !~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate