Angi Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Si uite cum invitatia mea de vineri s-a concretizat sambata intr-o iesire foarte reusita. Impreuna cu Alex (Metalghost) am arat imprejurimile Calugareniului, lasand cu gura cascata toti tractoristii care, cu toate utilajele lor, nu aveau asa spor la lucrarile de toamna cum aveam noi Am avut de toate: padure, dealuri, apa, pante abrupte, sleauri si cam toate ingredientele care fac o iesire enduro sa fie frumoasa. Am reusit sa facem invidiosi pana si doi boi, care daca nu erau legati cred ca ne-ar fi dat o energie la "mancat pamantul" cum nici-o bautura gen Red Bull n-ar fi reusit Poze nu sunt prea multe dar atatea cate sunt, va invitam la vizionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 frumos, toamna, noroi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Cateva si de la mine, phone quality level. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Cateva si de la mine, phone quality level. --- Mesaj completat în 28 Oct 2007 12:15 ------------- Si uite cum invitatia mea de vineri s-a concretizat sambata intr-o iesire foarte reusita. Impreuna cu Alex (Metalghost) am arat imprejurimile Calugareniului, lasand cu gura cascata toti tractoristii care, cu toate utilajele lor, nu aveau asa spor la lucrarile de toamna cum aveam noi Am avut de toate: padure, dealuri, apa, pante abrupte, sleauri si cam toate ingredientele care fac o iesire enduro sa fie frumoasa. Am reusit sa facem invidiosi pana si doi boi, care daca nu erau legati cred ca ne-ar fi dat o energie la "mancat pamantul" cum nici-o bautura gen Red Bull n-ar fi reusit Poze nu sunt prea multe dar atatea cate sunt, va invitam la vizionare super poze! mi se face dor de vaca mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate