KeeNnT Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Pff Luna Viitoare sau peste 2 luni imi vine rs50 din 2003 din italia:X toba stock` vreau sa-mi spuneti o toba bunaa ptr el adika o toba kre sa modifice sunetul ... mai mult de 340 de euro nu pot sa dau pe ea:P si daka aveti voi spuneti :X ms --- Mesaj completat în 29 Oct 2007 20:57 -------------O Toba:P sau ma rog ce se poate fake ptr modifikarea sunetului:P orikm debea astept:P:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Am un prieten care are un rs50 din 98 . A pus filtru sport si toba arrow(toata de la cap la coada) si suna bestial.Asta ar fi recomandarea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 si cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate