H3llriderr Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 pana sa ajung sa imi iau zx6r-ul 2005 -2006 , pentru ca e scump si nu shtiu cand o sa pot , ma gandesc sa schimb gs-ul cu ceva mai mare. pentru ca multe modele pana in 2002 pentru mine nu au un design placut , iar altele sunt iarasi peste posibilitati ma gandesc la ceva care merge pe principiul "bun da ieftin" asta insemnand si vechi gsxf vs fzr ambele 600 modele intre 91 si 93 , ce se mai gaseste in jur a 2000 E . nu shtiu daca sa mai discutat despre asta , io nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 pana sa ajung sa imi iau zx6r-ul 2005 -2006 , pentru ca e scump si nu shtiu cand o sa pot , ma gandesc sa schimb gs-ul cu ceva mai mare. pentru ca multe modele pana in 2002 pentru mine nu au un design placut , iar altele sunt iarasi peste posibilitati ma gandesc la ceva care merge pe principiul "bun da ieftin" asta insemnand si vechi gsxf vs fzr ambele 600 modele intre 91 si 93 , ce se mai gaseste in jur a 2000 E . nu shtiu daca sa mai discutat despre asta , io nu am gasit Aveam si eu dilema asta anul trecut. Alegerea mea a fost fzr pentru că e ceva mai uÂşoară/sportivă si in (ochii mei) mai frumoasă. Pe net găseÂşti o comparație frumoasă între cele două, inclusiv grafice de cuplu si putere + părerea a vreo 20 de jurnaliÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 FZR rules GSXF e grasa si lenesa. Si racita pe aer..din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Aveam si eu dilema asta anul trecut. Alegerea mea a fost fzr pentru că e ceva mai uÂşoară/sportivă si in (ochii mei) mai frumoasă. Pe net găseÂşti o comparație frumoasă între cele două, inclusiv grafice de cuplu si putere + părerea a vreo 20 de jurnaliÂşti. ai un link ceva? ca io nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Cam greu de căutat pe telefon da iaca http://www.motorcycle.com/shoot-outs/value...s-1997-2635.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Articolul asta il citisem si eu inainte sa aleg Intr-adevar la drum lung Katana e mai confortabila.. pe fzr dupa 100-150km tre sa faci o pauza ca saua e cam tare. In schimb e FZR mai manevrabila pe curbe Depinde ce vrei sa faci cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 FZR...te-ai plimbat si ai vazut cum e, ti-l recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 bine , da imi cumpara careva gs-ul sa imi iau fzr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 FZR e alegerea perfecta gsxf mult mai lenes si dupa parerea mai mai urat, fi atent cand iti alegi fzr-ul nu cumpara fara un test de compresie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max7 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 eu mi-am ales un gsx f,e gras,e comod,merge bine si nu e nici prea sport..eu personal is super multumit!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 eu mi-am ales un gsx f,e gras,e comod,merge bine si nu e nici prea sport..eu personal is super multumit!!!!!!! Dar tu ti-ai luat modelul infrumusetat, el vrea "supozitor" © Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate