SpeedR1_2004 Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Vreau sa-mi achizitionez honda hornet in 99 in sus cine are asa ceva si vrea sa se intalneasca cu mine sa mi-o arate si mie sa o aud si eu sa ma sui pe ea sa vad cat de bine ajung jos de preferat din valcea pitesti bucuresti sau alte oras petrosani sibiu....Astept oferte cine si-ar pierde 10 minute sa-mi arate asa ceva Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Vezi ca e un topic despre Hornet doar cateva randuri mai jos, poti intreba acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 /index.php?showtopic=51828 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Vezi...poate te intereseaza... /index.php?showtopic=137778 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate