frodo92 Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 daca sa zicem, cumpar un cross de 125cc il pot inmatricula si pot merge cu el pe strada? ce modificari necesita si de ce costuri este vorba? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 daca sa zicem, cumpar un cross de 125cc il pot inmatricula si pot merge cu el pe strada? ce modificari necesita si de ce costuri este vorba? mersi! Normal iti trebuie far, stop, semnale. Exista kituri pentru asa ceva, dar e mai mare darau decat ocaua. Plus ca nu stiu ca toate crossurile sa aiba serii sa pot fi inmatriculate si mai trebuie sa te duci si la prietenii nostrii de la RAR la care sa platesti niste taxe si nu cred sa fie doar singuru loc de alergat. CONCLUZIE: mai bine ia un enduro si ai terminat treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Octombrie 31, 2007 Autor Share Postat Octombrie 31, 2007 Normal iti trebuie far, stop, semnale. Exista kituri pentru asa ceva, dar e mai mare darau decat ocaua. Plus ca nu stiu ca toate crossurile sa aiba serii sa pot fi inmatriculate si mai trebuie sa te duci si la prietenii nostrii de la RAR la care sa platesti niste taxe si nu cred sa fie doar singuru loc de alergat. CONCLUZIE: mai bine ia un enduro si ai terminat treaba ok. mersi pt sfaturi. asta este cea mai buna metoda, cred. o zi buna in continuare si multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gecko Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Normal iti trebuie far, stop, semnale. Exista kituri pentru asa ceva, dar e mai mare darau decat ocaua. Plus ca nu stiu ca toate crossurile sa aiba serii sa pot fi inmatriculate si mai trebuie sa te duci si la prietenii nostrii de la RAR la care sa platesti niste taxe si nu cred sa fie doar singuru loc de alergat. CONCLUZIE: mai bine ia un enduro si ai terminat treaba poate ca unii au deja un cross , si mai vor sa ajunga fara remorca daca ies prin apropierea orasului, asa ca orice sfat legat de inmatricularea lor prinde bine. Al meu are serii, si am si un act vanzare cumparare pe el + copie factura cumparare din Italia de catre primul proprietar. Am vreo sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Same problem as Gecko..Wow...Chiar avem si aceeasi motocicleta ..Eu am seriile,contract,si dorinta de numar...astept detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gecko Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Same problem as Gecko..Wow...Chiar avem si aceeasi motocicleta ..Eu am seriile,contract,si dorinta de numar...astept detalii.. salut paul pacat ca suntem in orase diferite, am vazut ca cei cu crosane sunt putini, chiar nu exista nici un "colt" al nostru pe acest forum. O sa ma interesez si la RAR si te tin la curent desi am impresia ca e misiune imposibila 5 sa inmatriculezi legal un cross. (in rest, trage "micutsa" honda? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate