GhostRider83 Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 EXCVA (Exhaust Control Valve Actuator) - Are cineva asa ceva de vanzare?....e de la un Suzuki GSX-R 1000 K1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Incearca la un dealer suzuki fiindca e de preferat unul nou.Ar trebuiverificata si o posibila cauza pt care cel vechi s-a defectat (bowdene sau valva gripate etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GhostRider83 Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) Am trimis un mail la reprezentanta si mi sa raspuns ca pretul este de 400 euro + 100 ron montaj...e cam mult si ma gandeam ca poate il pot gasi pe la un centru dezmembrari moto sau eu stiu... Pote cunoaste cineva si un service bun unde sa imi duc si eu mobra pt o revizie mai amanuntita la motor...nu prea imi place cum merge Editat Noiembrie 2, 2007 de GhostRider83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Cauta pe eBay, la noi nu se dezmembreaza asa multe gixeruri. S-ar putea sa-l iei cu max 100$, cu tot cu transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate