Kiusro Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 dupa cum scrie mai jos: In fiecare week-end se organizeaza plecari de la Galeria 1 din parcare dupa urmatorul program: Sambata:10.30-adunarea 11.00-plecarea pe grupuri.Vitezistii pleaca ca nebunii si merg sa bea o cafa la Arad,enduristii o iau pe campuri pina la Ianova si chopperistii nu mai vin cu noi ca s-au suparat ca nu mergem in grup cu ei. Duminica:12.00-adunarea 12.30-plecarea.Enduristii la noroaie ca le place si restul mergem toti grup cu 80km/h ca intre timp ne impacam cu chopperistii.De obicei o iesire scurta pina la Sandra dar daca vrem putem merge la Buzias la veverite. P.S. Nu stiu daca mai este cazul sa o spun:All bikers are welcome. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saredot Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Foarte tare. Mai e valabil? Si as vrea sa stiu daca chestia cu 80km/h e valabila? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Foarte tare. Mai e valabil? Si as vrea sa stiu daca chestia cu 80km/h e valabila? ms Da,mai este valabil.Numai ca acum ne intalnim si sambata si duminica la ora 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate