sergiu_91 Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Yamaha Tzr 125 din 98 . Power valve,toba arrow, filtru aer sport, frane brembo,cauciucuri pirelli. Deocamdata nu am permis si astept sa vina primavara sa il iau . Daca tot nu ma plimb cu ea vreau ii mai repar cate ceva. Aveti idee cam cat ma costa carenaju? Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Carenajele de-a gata sunt scumpe , unele sar de 200E , poti insa sa le repari! Nu stiu exact cum se face dar poti sa cauti pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Din cate vad eu, carenele sunt OK, ai putea in schimb sa dai stickerele alea jos si sa o revopsesti, eventual sa-i schimbi culoarea. Parerea mea. Felicitari pentru achizitie si succes cu examenul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 Arata ok dar sunt praf la punctele de prindere ... Au jumatate de kg de poxipol pe ele. Ma gandeam sa le fac cu kit si dupa sa ii schimb culoarea. Se poate asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) Yamaha Tzr 125 din 98 . Power valve,toba arrow, filtru aer sport, frane brembo,cauciucuri pirelli. Deocamdata nu am permis si astept sa vina primavara sa il iau . Daca tot nu ma plimb cu ea vreau ii mai repar cate ceva. Aveti idee cam cat ma costa carenaju? Asfalt uscat ! Ceau e frumos motoru' EU SUNT IN ACEIAS SITUATIE IN APRILIE DAU PENTRU CARNET PS:BAFTA LA EXAMEN Editat Noiembrie 4, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate