radoo_cj Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 mi-a placut de cand l-am vazut prima data , am facut deja peste 300 de km ,dar nu ma mai dau cu el ca e prea frig. deocamdata sunt foarte multumit , are un demaraj excelent , trebuie sa fiu foarte atent le ceasul de kilometraj pt ca m-am trezit de cateva ori ca aveam vreo 80 de km la ora prin oras. Este ceea ce am cautat sa fac din voshod , dar oricum nu scoteam aasa motocicleta din voshod nici de bagam 2000 de euro in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 mi-a placut de cand l-am vazut prima data , am facut deja peste 300 de km ,dar nu ma mai dau cu el ca e prea frig. deocamdata sunt foarte multumit , are un demaraj excelent , trebuie sa fiu foarte atent le ceasul de kilometraj pt ca m-am trezit de cateva ori ca aveam vreo 80 de km la ora prin oras. Este ceea ce am cautat sa fac din voshod , dar oricum nu scoteam aasa motocicleta din voshod nici de bagam 2000 de euro in el. Hehe ce tare. Chiar aceeasi culoare, tot monocilindru. Cum l-ai gasit:) Ce cilindree are Savageul tau? Sa-ti traiasca si sa faceti cat mai multi km impreuna fara probleme! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Savegeurile au toate fo 600 (sau 650 nu mai stiu exact) . Misto "mobrele" oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupiter_2003 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 faina, dar de ce vrei sa o vinzi daca abia ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 650cm3....un motor de dr 650:P pus pe chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 mi-a placut de cand l-am vazut prima data , am facut deja peste 300 de km ,dar nu ma mai dau cu el ca e prea frig. deocamdata sunt foarte multumit , are un demaraj excelent , trebuie sa fiu foarte atent le ceasul de kilometraj pt ca m-am trezit de cateva ori ca aveam vreo 80 de km la ora prin oras. Este ceea ce am cautat sa fac din voshod , dar oricum nu scoteam aasa motocicleta din voshod nici de bagam 2000 de euro in el. frumos,multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate