bach Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Vand ij-56 din 1961 modificat chopper,comenzi avansate,trecut pe 12v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) si cu actele cum stai? Iar un pret orientativ ... Editat Noiembrie 6, 2007 de Ativix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 bah cu pozele ii mai greutz un pic dar sper sa pun mana pe un aparat sa pozez fiara....actele sunt stas talonu luceste nici bine nu l-am trecut pe numele meu(asigurare si itp la zi) ideea e ca eu vreau neaparat sa-mi prind urechile cu un Dnepr(am auzit ca sunt foarte problematice)oricum asta e visul meu de ceva ani sa am un dnepr.pretu e cam 1500 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 SALUT TOVARASU'. POZE CU BATRINA DOAMNA? SI EU TOT UN DIN ASTA AM. TRECUT PRIN MULTE:COMENZI AVANSATE,REZERVOR ENORM(DIN CAUZA MOTORULUI DE HONDA CB250,A CRAPAT IN VAMA LA EX-PROPRIETAR),APRINDERE P 12V,SCIMBATOR MANUAL P STINGA,CA PE DREATA A TAIAT UN DESTEPT BUNGHIUL ALA UNDE TREBUIA SA STEA SCHIMBATORUL.... O SA PUN O POZA CU BALAURU' LA AVATAR. ACU ARE MOTORU' LUI MADE IN CCCP. N-AI ZIS CIT VREI PE EL --- Mesaj completat în 06 Nov 2007 20:10 ------------- bah cu pozele ii mai greutz un pic dar sper sa pun mana pe un aparat sa pozez fiara....actele sunt stas talonu luceste nici bine nu l-am trecut pe numele meu(asigurare si itp la zi) ideea e ca eu vreau neaparat sa-mi prind urechile cu un Dnepr(am auzit ca sunt foarte problematice)oricum asta e visul meu de ceva ani sa am un dnepr.pretu e cam 1500 ron SCUZE CAM 10000000! AM VAZUT TIRZIU PRETUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 din cate am inteles chestias din dreapta nu e chiar schimbator de viteze,adik cupleaza a-I-a dar in rest te asuta sa scoti din viteza cand stationezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 e schimbator. ca la simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 au venit si pozele....cu mici probleme grafice din vina aparaturii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 din cate am inteles chestias din dreapta nu e chiar schimbator de viteze,adik cupleaza a-I-a dar in rest te asuta sa scoti din viteza cand stationezi. e schimbator frate,da' e incomod rau.... --- Mesaj completat în 12 Nov 2007 21:39 ------------- e schimbator frate,da' e incomod rau.... misto balauru'!!!! o sa-l pun si p al meu p aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 astept poze cu al tau, arata mishto la avatar,dar sunt curios de ceva detalii........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 astept poze cu al tau, arata mishto la avatar,dar sunt curios de ceva detalii........... ala d l avatar nu e al meu AS VREA YO!!!!!!!!!!!! e doar o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 up si negociabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate