Sari la conținut

Sisteme De Prindere A Detectorului Radar!


emylyo
 Share

Postări Recomandate

Pt ca este din ce in ce mai necesar un detector de radar am achizitionat unul pt a-l folosi atat pe moto cat si pe masina-COBRA 9330.Problema cea mai importanta acum tine de amplasarea pe moto pt randament si cat mai bun si o vizibilitate buna a lui.Are iesire si de casca.Cine are sau a vazut pe vreun link poate imi da o mana de ajutor.Bineinteles ca nu isi face treaba prea bine fara un sistem de rabatare a numarului care este in stare de proiect.De ce?Pt ca imputzitzii opresc radarul din cand in cand si ti-l pornesc in scurt si uneori nu ai timp de reactie. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt ca este din ce in ce mai necesar un detector de radar am achizitionat unul pt a-l folosi atat pe moto cat si pe masina-COBRA 9330.Problema cea mai importanta acum tine de amplasarea pe moto pt randament si cat mai bun si o vizibilitate buna a lui.Are iesire si de casca.Cine are sau a vazut pe vreun link poate imi da o mana de ajutor.Bineinteles ca nu isi face treaba prea bine fara un sistem de rabatare a numarului care este in stare de proiect.De ce?Pt ca imputzitzii opresc radarul din cand in acnd si ti-l pornesc in scurt si uneori nu ai timp de reactie. :burnout:

 

 

 

hmmm tu imi pari suspect ...vrei sa te ascunzi de pol cand rulezi cu peste 250 la ora a??? :cheers:

 

poti sa mai dai search`uri ...ca s`a mai vb despre treaba asta...yo asa vazusem :bounce:

 

Numai bine :P

 

 

 

PS: am vazut acolo sud-est la profil ..... esti din Cta??daca da.... cumva motoru asta (busa) era parcat zi de zi in fata unui restaurant pe B-dul Mamaia asta vara???:P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost parcat in ultimii 2 ani acolo! :burnout: Nu ma intereseaza sa ma ascund de politie ci doar pt aerodinamica pt ca nr nu da bine in tunelul cu fum! :laugh:Apropos Tu cati ani ai?Eu am dublul tau.Daca mi se implinea prima iubire aveam copil cat tine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost parcat in ultimii 2 ani acolo! :cheers: Nu ma intereseaza sa ma ascund de politie ci doar pt aerodinamica pt ca nr nu da bine in tunelul cu fum! :laugh:Apropos Tu cati ani ai?Eu am dublul tau.Daca mi se implinea prima iubire aveam copil cat tine!

 

 

20 am .... asta vara zi de zii treaceam pe mamaia si era motoru ala parcat in fata terasei (cu toate ca am fost de 2 ori acolo ,,,nu stiu cum se numeste :burnout: ) si tot timpu ramaneam cu ochii tzintitzi la ea..parca vazusem cine stie ce gagica ..... si le explicam pretenilor ..asa arata o hayabusa care prinde xxxx si rupe si face si e belea :bounce::D

 

 

PS: am vazut ca ai si`un vtr - unul dintre motoarele mele preferate dupa cbr600 :P

Editat de haste
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...