Cata M Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Cateva iesiri la Stefan la Bisoca. enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Foarte frumos!Felicitari ! Ar trebui sa facem schimb de telefoane, poate la urmatoarele iesiri ne strangem mai multi sau poate alegeti sa faceti voi ture si prin zona Targovistei . Ar fi super . Suntem cativa care iesim la fiecare sfarsit de saptamana. Telefonul meu : 0723278877-Razvan(Bibanu) Editat Noiembrie 9, 2007 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 ohoo mr razvan, ce-ti mai face piciorul? ce zici we viitor de o iesire pe la voi prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Cateva iesiri la Stefan la Bisoca. enjoy am enjoit de nu mai pot... imi transpira palmele numai gandindu-ma la ciupitul gazului si piscatul ambreiajului...frumos... dar din pacate... cum spunea si cantecu.. n-am fost acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ohoo mr razvan, ce-ti mai face piciorul? ce zici we viitor de o iesire pe la voi prin zona? Piciorul este foarte bine. Noi facem in weekendul viitor o iesire cu familiile la Plaiul Foii(bineinteles si cu motoarele si ATV-urile).Stam de vineri dupamiaza pana duminica. Insa daca vreti,duminica asta va asteptam pe la noi sa facem o iesire la noroaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Cateva iesiri la Stefan la Bisoca. enjoy Broadar e nevoie sa repet postul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinelu_motorelu Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Bravo baieti!!! Intr-adevar real enduro un sport ce innobileaza trupul si sufletul. Sper ca pe viitor sa ma pot lauda si eu cu asa ceva. Cat mai multe evenimente fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate