cicisxn Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 stiu ca am mai citit undeva de asta,dar nici SEARCH nu a vrut sa ma ajute Asadar,stie cineva unde pot gasi becuri de bord de Honda CBR 600f din 1995,PC25? Eventual daca stiti o denumire mai exacta a acestora si unde le pot gasi pe net,ca sunt din Braila si pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 si eu am aceiasi problema la kawa zx-6r dak stie cineva sa posteze pls ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Becuri de orice fel se gasesc in Louis,dar banuiesc ca la bord aveti din acelea f.mici cu tot cu soclu(asa aveam eu la TLR),cel mai bine scoti unul si cauti in mag cu piese de masini straine,gasesti sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 scoate becu' si meri la orice magazin de piese auto cu el, sunt intre unu si 3 lei, numai ca gasesti mai greu colorate, dar daca nu te deranjeaza lumina un pic mai puternica nu e o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicisxn Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 merci de sfaturi baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 sal man ai cbr frate cu al meu pana si la culori zi-mi oleak dak te pricepi e pe undeva vreo singuranta separata pt bord ca nu imi merg ceasurile niciunul dak nu stii poate poti sa afli. si-mi zici si mie te rog fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 merci de sfaturi baieti... becuri de bord gasesti in braila mi-am luat si eu acu aia are de toate neamurile tre sa te duci cu unu din ele pe dorobanti vizavi de titirisca este un magazin de uleiuri si toate prostiile este si aproape de unde lucrezi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaBear Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Salut, Am si eu o problema. S-a ars becul de la turometru la Suzi GS500. Stie cineva cum ajung la el? Sunt in spate la turometru 2 suruburi... dar nu vreau sa fac vre-o prostie. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Salut, Am si eu o problema. S-a ars becul de la turometru la Suzi GS500. Stie cineva cum ajung la el? Sunt in spate la turometru 2 suruburi... dar nu vreau sa fac vre-o prostie. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Merci anticipat Fara sa desfaci suruburile nu ai cum ajunge la becuri. Desfa-le si ai grija sa nu rupi plasticul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) am si eu o intrebare: luminile mele de la bord sunt galbene... daca pun becuri speciale pot sa se vada albastre? unde gasesc becuri din astea cu culori? Editat Noiembrie 27, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate