emzy Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) sii....deodata... COD ALB! Alb peste tot! Zapada ..... si ce daca ? ?? Hai pe deal --- Mesaj completat în 11 Nov 2007 18:27 -------------nu pot pune pozeee Editat Noiembrie 11, 2007 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 de ce nu poti pune poze? daca nu ti le incarca e posibil sa fie prea mari si va trebui sa le mai micsorezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 pozeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 vai prin zapada, ce tare. felicitari pentru excursie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 aveti facute gumele banuiesc, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) aveti facute gumele banuiesc, nu ? Doar le-am lasat mai moi dar nu am facut altceva la ele. Si a mers ok! Uite si niste inregistrari mici. Daca nu ai codec pt el aici poate fi downloadat xvid codec CLICK SSL19502.AVI Editat Noiembrie 12, 2007 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 prima iesire pe zapada si eu am lipsit.....de fapt de acum incolo urmeaza partea cea mai frumoasa......snowboard combinat cu moto ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 bravo fratilor. imi place. poate anul urmator ma voi da si eu Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 sii....deodata... COD ALB! Alb peste tot! Zapada ..... si ce daca ? ?? Hai pe deal sanatate mosului...sper sa vina cu o harta ca aia veche sa rupt de la umezeala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 O singura fotografie............hai nu fi zgarcit.......mai clatim si noi ocheanele.......... --- Mesaj completat în 16 Nov 2007 23:16 -------------Auci.............. acum am vazut si celelalte foto............da parca mergeau mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 O singura fotografie............hai nu fi zgarcit.......mai clatim si noi ocheanele.......... <small>--- Mesaj completat în 16 Nov 2007 23:16 -------------</small><br/>Auci.............. acum am vazut si celelalte foto............da parca mergeau mai multe a fost o zi foarte destul de grea...silviu fiind prea mic avea reale dificultati in mentinerea vaporasului verde pe linia de plutire asa ca am fost nevoit sa duc pe rand pana jos...pe portiuni ambele motociclete...fiind echipat complet in costumul greu de piele si casca care nu am dat-o jos pt ca ningea destul de puternic si nu vroiam sa ma ud mai tare decat eram fiind constient ca odata ajunsi la sosea imi va fi mai frig daca voi fi ud...nu am avut timp pt fotografii...acum imi pare rau dar atunci practic am urcat pe jos cu casca in cap raraul... --- Mesaj completat în 17 Nov 2007 18:50 -------------probabil pe astea nu le-ai vazut.../index.php?showtopic=45568&st=70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate