Sari la conținut

ulise-gold

INACTIV
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ulise-gold

  1. man, ce dreacu consumam curentul degeaba.............fu..........ck !
  2. baieti cunoasteti pe cineva care da o AT pe TA ? Sunt disponobil pt un schimb, multam si bafta !
  3. te invidiez si te urasc pt timpul pe care reusesti sa-l petreci in acest hal !
  4. Bravo echipei sau prietenilolr ..........ce sunteti voi acolo, man daca aveam autobuzul tau si eu ma bagam, .........curajos, frumos, vitejesc ca sa zic asa, .............cand ai baieti de nadejde cu tine te bagi oriunde !Sa auzim numai de bine grasilor ......!
  5. daca faci rezervorul cu varf , curge sigur.......cine spune ca nu a patito' ori este prea...............ori prea............ Mesaj completat Daca auziti pe cineva doritor de o vacuta din'97 sa dea un semn, sunt fortat sa ma despart de domnita mea !
  6. Va dati seama cat vor creste preturile terenurilor din zona chiar si pe criza daca se va face cale de acces mai usoara......................banul tata primeaza peste tot
  7. Imi pare rau pt tine, cautam o poveste frumoasa si nu gaseam credeam ca nu sunt destul de agerica si cand colo domnu "tuareg".......buba, asa bulan,ghinion nici nu sti cum sa-i zici ! Un prieten a fost pus in cap cam in celasi fel in fata mea ............de un an nu a scos nimic de la cel vinovat ca ....de justitia romana..........oricum de multe ori ne bucuram ca nu ne rup astia gaturile ca de corectitudine................nu aici !Sa auzim de bine !
  8. Cata amploare a luat topicul ............si omul vroia doar sa-si impartaseasca cu noi dragostea de motor si plimbarica , dar romanul ca de obicei, cocos...............in fata calculatorului !
  9. noutati.................sau nu caut eu unde trebuie !
  10. Tura de anul asta.............ai inceputo...............sa terminat deja..............?
  11. da man, se mai urca........ si la mine s-a urcat dar fara sa plece de pe loc, a vrut el sa dea de toate butoanele sa vada daca functioneaza totul si a coborat cand a fost a fost apostrofat de colegul lui "DA-TE DREACU JOS DE ACOLO SA NU IESI PRIN PERETELE ALA CU MOTOCICLETA OMULUI" si asta a fost.......... dar tot a durat cam 30 de min !
  12. SCUZE pentru intarziere chiar nu m-am gandit ca voi ajunge si eu in zona aceasta. Hai sa spun cateva cuvinte despre accidentul de pe H. Botev ,eu sunt cel din spate ,amicul meu este victima care a scapat ca prin minune doar cu mana dreapta praf si dureri prin interior destul de mari, nici macar acum nu a obtinut nimic de la cel ce la lovit, motorul fiind din '97 primeste am inteles f f putin de la asigurari chiar si cu dauna totala ! Tipul este un jidan care nu vb romaneste si se ascunde in spatele asigurarii ,venea de pe o straduta laterala si in momentul in care a intrat pe HBotev nu sa mai uitat daca vine cineva dinspre p-ta Rosetti si a dat direct in roata lui fata ceea ce la obligat la o rostogolire in aer cu aterizare fortata aproape direct pe un taxi parcat, acum imi pare hazliu(....o doamne, am vazut totul pe viu...f nasol) pt ca a scapt cu viata dar motorul nu mai poate recupera nimic........praf a ramas fara si in ziua de azi multumita si justitiei romane care nu face nimic chiar daca individul a fost chemat in judecata ! In mare cam asta a fost, APROPOS, NICI UN MOTOCICLIST NU A OPRIT SA DEA O MANA DE AJUTOR, TOTI INTREBAU DIN MERS CARE ESTE TREABA, SINGURII CARE AU VRUT SA FACA CEVA AU FOST TRECATORII SI ACUM SPUN: MULTUMESC ! Un tip tuns f scurt sau ras in cap a fost de mare ajutor sper sa se vada de "foarte de SUS" gestul sau, MULTAM amice ! Cam asta a fost in lini mari, BAFTA va doresc !
  13. prea multa apa, am asteptat mult in ploaie pana "langa" pneumonie,asa ca atunci cand au anuntat ca se amana am plecat odata cu multi alti motoristi si binenteles dupa ce am ajuns acasa a iesit soarele ,asta este........ soarta !
  14. Foarte tare, mai ales pozitia aia secreta................in cap .........fix !
  15. Mult succes tie si tatalui tau, bucurate la maxim de aceste ocazii ............altii si-au dorit , au visat, dar viata ...............cam rea uneori ..........!
  16. Daca ai ajuns sau daca nu in Turnu Magurele este o discoteca sau carciumioara ceva de genul asta pe malul dunarii facuta de cel ce a luat de suflet orasul.......Nicolae sau Niculai , ceva de genul asta, eu am ajuns intamplator nu am servit nimic acolo era inchis ! Bafta !
  17. Pai..........si pozele ,pt noi cei ce suntem la ..............munca ................!
  18. Sper sa nu gasiti inca zapada sus pe transalpina ! Bafta la succese !
  19. Multumesc mult pt sfaturi , voi incerca pe Buzesti ! Bafta !
  20. Baietii, acum ceva timp se vorbea de ........un usor voblaj pe fata(se poate si pe spate ?), pe unde ati rezolvat problema sau daca stiti pe unde pot verifica roata daca este echilibrata bine mi-ar fi de mare ajutor . Bafta la succese !
  21. Sunt sigur ca localitatile parasite de sasi ................sunt horor .........rau.......din cate stiu eu si mineri disponibilizati au refuzat sa se mute in acele zone , motivul ........... !
×
×
  • Creează nouă...