christian Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 salutare... am un r6 si o data cu el am primit o evacuare si final F1 Thunderball racing... din cate am citit eu pe net, finalurile ar fi fost folosite intr-un film al lui James Bond "Thunderball" ,folosite la jet pack daca mai retin eu bine... e f rara toba ,au fost doar cateva bucati! sunetul e deosebit ,suna f tare si gros. Intrebarea mea e urm : stie cineva de acest brand de exhausturi? oare am power comander? si daca am unde ar trebui sa caut si cum arata ? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 daca nu l-ai vazut pana acum inseamna ca nu ai. scuze. spun asta pentru ca deobicei este montat sub saua pasagerului sau langa bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Pune si tu poze cu evacuarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate