Trotinel Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Viitorul RS 125, din cate vad eu, jenti gri si in loc de 48 pe bot, acum au pus 1, ca a castigat Lorenzo campionatu'. Frumos, dar era mai bine daca inventau o noua coloristica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) Viitorul RS 125, din cate vad eu, jenti gri si in loc de 48 pe bot, acum au pus 1, ca a castigat Lorenzo campionatu'. Frumos, dar era mai bine daca inventau o noua coloristica... Frumos,dar nu ii prea mare diferenta Mai bine o faceau alta culoare(cum ai precizat si tu ) Editat Noiembrie 12, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 O noua coloristica exista pe alb , o sa pun poze mai incolo, si cea neagra este umpic diferita. Sa vad care observa diferenta la cea neagra PS. Nu stiu daca sunt pozele oficiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 O noua coloristica exista pe alb , o sa pun poze mai incolo, si cea neagra este umpic diferita. Sa vad care observa diferenta la cea neagra Macar aia rosie e mai frumoasa. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2007 Fake !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 sunt app la fel...mie mi se pareau mai siecsi jantele albastre:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 nu e mare diferenta dar pare mai solida.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 nu e mare diferenta dar pare mai solida.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 O noua coloristica exista pe alb , o sa pun poze mai incolo, si cea neagra este umpic diferita. Sa vad care observa diferenta la cea neagra PS. Nu stiu daca sunt pozele oficiale. Eu nu vad nicio diferenta intre cele 2...... Care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 (editat) cata dreptate ai zvast!c ...chiar e ma solida revenind la topic... sunt mai misto desenele astea...decat cele vechi de pe ea Editat Noiembrie 13, 2007 de alecsutzyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Eu nu vad nicio diferenta intre cele 2...... Care e? leul negru e pe fundal tot negru ..fata de modelul anterior care e pe ...cafeniu plm ...si are un sticker cu agip langa semnal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 leul negru e pe fundal tot negru ..fata de modelul anterior care e pe ...cafeniu plm ...si are un sticker cu agip langa semnal Ma rog,astea putea sa le vada orcine,eu am crezut ca e schimbat ceva la configuratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Ma rog,astea putea sa le vada orcine,eu am crezut ca e schimbat ceva la configuratie e mai solid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 e mai solid In viziunea respectivului,probabil!Ceva cp in plus la modelul asta??Ca avea cam putini.......Mie sincer imi placea 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 RS-ul avea cam putini cai si iti placea 4T pt ca avea mai multi? Nu reusesc sa inteleg, lumineaza-mi mintea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 RS-ul avea cam putini cai si iti placea 4T pt ca avea mai multi? Nu reusesc sa inteleg, lumineaza-mi mintea... N`ai cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 daca o sa va uitati la codita in spate...la locul pt pasager ...o sa vedeti ca e un pic modificata.ma rog...asa vad eu cu ochii astia ai mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 RS-ul avea cam putini cai si iti placea 4T pt ca avea mai multi? Nu reusesc sa inteleg, lumineaza-mi mintea... Nu nenea Trotinel asta ai dedus tu cu mintea ta luminata!Eu nu am zis ca daca ar fi in 4t ar avea mai multi cp,ci doar ca mie mi-ar fi placut sa fie in 4t si am mai intrebat de putere daca este aceasi......Sper ca ai inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 Daca era 4T avea si mai putini cai, ce te faceai? Ca zici ca nu-ti place nici cati cai are acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Eh ... tot mai misto e 2007'le P.S. Ma bucur ca nu l-au facut mai secsi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 Da DonHacker, tot modelul negru a ramas cel mai smecher... Si fuge si mai tare ca restu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Da DonHacker, tot modelul negru a ramas cel mai smecher... Si fuge si mai tare ca restu ... Asteapta ca tre` sa vina si replica Si mie imi place mai mult modelul negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Da DonHacker, tot modelul negru a ramas cel mai smecher... Si fuge si mai tare ca restu ... Ala rosu atrage mai bine gagicile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 D-aia te intelegi asa bine cu Cobra ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate