22iulian Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Salut catre posesorii de bavareze, Salutare motociclistilor, Incepator fiind , endurist prin inclinatie si cum umbla vorba ca 30% din posesorii de 650 GS -uri sunt...femei iata-ma sarit de pe ATV -la care am renuntat , pe un 650 GS (second hand). Am cumparat motorul ...de la o TANTI ..care a plans cand l-a dat. Am fost dupa el pana in nordul Germaniei in Sylt (e o insula la granita cu Danemarca) Are 8900 de kilometrii reali. Sper sa invat destule in urmatorii 2 ani ...pentru a putea trece apoi la etapa urmatoare : 1200 GS Adventure. E vorbit deja. Duminica 11.11 m-am dat cu el prima data ...pana spre Campulung Muscel si inapoi. Sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Salutare! si eu ploiestean... si eu BMWist... cred ca ar fi mai bine sa scrii la Motociclete de strada- Motociclete BMW, ca sa fii "auzit" nu are rost sa mai deschida fiecare un topic cu modelul lui. Daca vrei, putem tine legatura si pe e-mail: khkvlad@yahoo.com Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate