mocofi Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 vreau sa-mi fac 2 tevi de esapament......stiti vreun atelier unde se poate.... de preferat din Bucuresti mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 http://www.borla.ro/home.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocofi Postat Februarie 25, 2005 Autor Share Postat Februarie 25, 2005 mersi frumos....pacat ca nu e din Bucuresti (firma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Mda, dovadă ce bine ai citit ce ţi-am dat ... Dacă dădeai click pe "reţea de distribuţie", ai fi găsit asta: "Realizarea de trasee esapament la comanda clientilor pentru toate tipurile de masini, montaj sisteme de esapament, tuning esapament se poate face in reteua de service-uri specializate PILOT AUTO ( www.pilotauto.ro ). Dispunind de cea mai inalta tehnologie pe acest segment si de produsele BORLA ROMCAT , reteaua de service pentru sisteme de esapament va sta la dispozitie in: PILOT AUTO BUCURESTI ; Sos. Pantelimon nr. 264 sector 2, Bucuresti; Tel/Fax: 021 255 66 53 E-mail: bucuresti@pilotauto.ro ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocofi Postat Februarie 26, 2005 Autor Share Postat Februarie 26, 2005 da....nu vazusem....multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinter Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 asa ma gandeam sa-mi fac tobele la Niprul meu. Daca se pricepe careva sa-mi spuna daca e functional proiectul sau ce probleme ar aparea pe parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 asa ma gandeam sa-mi fac tobele la Niprul meu. Daca se pricepe careva sa-mi spuna daca e functional proiectul sau ce probleme ar aparea pe parcurs. Merge 100% dar tre` sa vezi ce gauri dai sau ce tabla deja gaurita folosesti,conteaza f. mult diametrul gaurilor si densitatea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinter Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Ok. Care ar fi diferenta de sunet in cazul in care gaurile in tub sunt mai mari dar mai "rare" si cazul in care gaurile ar fi mici si "dese" ? Ce as putea folosi in loc de vata minerala, care am inteles ca se imbacseste ? Am vazut pe undeva vorbindu-se de "E-glass", desi cred ca e cam aceeasi kestie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 N-are nici o treaba imbacsitul ca nu trec gazele prin vata e pusa acolo ca un isonorizant,izolant fonic si sa nu te arda prea tare cand te lipesti de ea nu ca sa treaca gaze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate