incubus Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 sincer sa spun e bazata rrau>>>!!!!!!!!!! Engine Type 599cc liquid-cooled inline four-cylinder Bore and Stroke 67.0mm x 42.5mm Compression Ratio 12.0:1 Valve Train DOHC; four valves per cylinder Carburetion Programmed Fuel Injection (PGM-FI) with automatic enricher circuit Ignition Computer-controlled digital transistorized with three-dimensional mapping DRIVE TRAIN Transmission Close-ratio six-speed Final Drive #525 O-ring-sealed chain CHASSIS / SUSPENSION / BRAKES Front Suspension 43.0mm HMAS cartridge fork with spring-preload, rebound and compression-damping adjustability; 4.7-inch travel Rear Suspension Pro-Link HMAS single shock with spring-preload, rebound and compression-damping adjustability; 4.7-inch travel Front Brakes Dual 296.0mm discs with four-piston calipers Rear Brake Single 220.0mm disc Front Tire 120/70ZR-17 radial Rear Tire 180/55ZR-17 radial DIMENSIONS Rake 24.0 degrees Trail 96.0mm (3.8 inches) Wheelbase 54.5 inches Seat Height 31.7 inches Turning Radius 10.8 feet Dry Weight 370 pounds Fuel Capacity 4.8 gallons, including 0.9-gallon reserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Asa si? Ai ceva de spus sau oau ce poza misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 pe om l-a luat euforia si s-a gandit sa ne-o impartaseasca si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 oau ce poza misto , acum serios motocicleta arata f bine . ce putere are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Pararea mea ca cele mai importante questii sunt puterea si greutatea,iar tu nu ai specificat puterea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Ideea de baza e ca cbr600f este motocicleta ideala pentru cine ar vrea sa treaca de la o clasa inferioara (de putere si cilindree)la una superioara. Eu visez la una de prin 1999 sau 2000 pentru cand ma satur de nsr-ul meu. Probabil o sa ma aleg cu una de prin 1997 care oricum e super pentru ce vreau eu de la o moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Daca nu ma insel, puterea este aceeasi ca la motorul meu, care e din 2000, adica 110 caiuti la 12500 rpm. Motorul e superb, fiabil, manevrabil, culorile de anul asta sunt slabutze( atat le-as putea reprosa eu fatza de anii precedenti ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Incubus?...ce-ai facut, ai luat detaliile tehnice de pe net si le-ai pus pe forum? E clar ca e STF (Super Tare Frate ) dar ce vrei tu pana la urma? Ai bani? CUMPAR-O. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate