piticu_terorist Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 caut sa cumpar cauciucuri pentru acest model si daca are cineva galerie de admisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Cauta pe Sau http://www.bikeshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) Cauta pe Sau http://www.bikeshop.ro uite marele moderator unde era frate.Ma da tu nu te vezi pe tine ca ai deschis 10topicuri cum se delimiteaza gilera dna sau comentezi in topicul cu poze aiurea. Editat Noiembrie 16, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 uite marele moderator unde era frate.Ma da tu nu te vezi pe tine ca ai deschis 10topicuri cum se delimiteaza gilera dna sau comentezi in topicul cu poze aiurea. Am facut 2 Topicuri . Si eram la inceput.. nici nu stiam cum sa intru pe forum.. Abtinete ! --- Mesaj completat în 16 Nov 2007 17:12 -------------Si in primul rand.. c am spus? Cu aia cu PLZ DIE !? apai.. ce naiba.. chiar nu poate sa scrie pe gugal .. Vand Piaggio Free ? Si i-am spus si un site.. care este in reclama.. de la forum .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) Am facut 2 Topicuri . Si eram la inceput.. nici nu stiam cum sa intru pe forum.. Abtinete ! <small>--- Mesaj completat în 16 Nov 2007 17:12 -------------</small><br/>Si in primul rand.. c am spus? Cu aia cu PLZ DIE !? apai.. ce naiba.. chiar nu poate sa scrie pe gugal .. Vand Piaggio Free ? Si i-am spus si un site.. care este in reclama.. de la forum .. cand ai facut tu alea 2 topicuri mai era unu cu delimitari deja facut.Am zis ca faci offtopic in topicul ala cu poze,DMW a zis ceva da pe tine te doare in c*r ca doar ai gilera dna.Hai mergi in treaba ta si nu mai fa tu gargara de topicuri deschise de alti ca nu esti moderator P.S:si tu puteai sa scrii pe google delimitari gilra dna Editat Noiembrie 16, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 la revedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ce dimensiuni au jantele tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate