servant.1980 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) imaginea asta am gasit-o pe net din greseala ideea e ca nu conteaza ce conduci ...si ca te poti face bucati pe orice... nu cred ca imaginea este trucata Imagine scoasa Editat Noiembrie 16, 2007 de Thomas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 ..am vazut-o si eu de ceva vreme...si n-am putut sa-mi dau seama ce l-a retezat asa,avand in vedere pozitia lui si a motocicletei pe sosea(..destul de apropiati)...zici ca a venit din fata unul care a scos sabia pe geam.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 ..am vazut-o si eu de ceva vreme...si n-am putut sa-mi dau seama ce l-a retezat asa,avand in vedere pozitia lui si a motocicletei pe sosea(..destul de apropiati)...zici ca a venit din fata unul care a scos sabia pe geam.. Si tipul mergea in chiloti fara casca-cred ca-i trucaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Si tipul mergea in chiloti fara casca-cred ca-i trucaj. Si eu zic ca e trucaj... ar fi trebuit sa fie o mare balta de sange acolo... 6 litri de sange varsat pe asfalt cam lasa urme... ori, nu se vede nimic. Cred ca e trucata in scop "educativo-propangandistic"... oricum da de gandit. Parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Deci, una la mana, poza este trucata, s-a mai discutat despre ea si despre faptul ca a fost parte a unei campanii dure de atentionare. Secundo, fiind un forum public si implicit fara disclaimer de >18 ani, nu putem permite postarea unor asemenea imagini (fie ele si trucate cum este in acest caz). Closed. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate