mdvn Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Vreau sa-mi scot site ,filtre si altele din toba mea sa o fac sport (pirita) Daca aveti un nr de tf al cuiva care se ocupa cu asta ,va rog ajutati-ma ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Pai cica o tai pe jumate sau de la capete, o dezbraci de tot, o lipesti la loc cu stil, si pe urma incepe sa urle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 (editat) man, esti bolnav, cum poti sa faci asa ceva.... deranjezi publicul... Editat Februarie 28, 2005 de BiG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 aaa.... am uitat sa itzi zic ca nu imi dau seama cum nu te-ai gandit ca itzi va face asta... Axa si cu Bogdan INXS... vb la un telefon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Da de ce sa iti modifici toba mai? nu ai treaba? Eu cred ca suna super bine toba ta!!! Dar oricum este treaba ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Sunt si eu curios ce ai facut la esapament...impartaseste-ne din detaliile tehnice la care ti-ai supus motocicleta pentru a suna mai "rau" pe strada.Sau ma ajuti cu un site,un contact spre ceva care sa-mi arate cum sa fac asta (vreau si eu )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 cel mai simplu ..... iei o teava de 3/4 toli ... ca aia intra in "dudau" un ciocan si incepi sa "demolezi" tot ce "prinzi" prin toba sau faci ceea ce zicea laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate