Ratonyx Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Salut. Sunt proaspatul proprietar al unei honda xr 400 r. Motoreta nu are semnalizatoare, releu pt semnalizare, indicatoare si nici contacte pentru stopul de frana. In afara de stopul de frana m-am cam lamurit eu ce si cum, dar despre contactele de la maneta si pedala, cum se monteaza, pe unde gasesc, cat costa...treburi d-astea nu prea stiu. . PLS HELP!!! Multumex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ptr frana de picior poti sa adaptezi un senzor de la frana de dacie. ptr aia de mana, habar nu am. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 daca esti din bucuresti iti rezolv eu problema. am ce-ti trebuie. 0765 888825 4pistons. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate