fox Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Imediat da sezonul peste noi....banuiesc ca fiecare dintre noi si-a luat un motor,casca echipament etc. nou....ia sa auzim P.S.de Dl. DAN POPESCU stim ca are patrucicleta fermecata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 din pacate nu ma pot lauda decat cu un ghidon nou, si cu o intretinere extrasezon cum zice la manual....aaaa, si cu un chef de mers ceva de speriat, abia astept sa vina zilele alea insorite de primavara. foxule..nu l mai intepa pe om, ca i dai motiv sa ti raspunda si se buleste si discutia asta.zi cu guma aia spate cramponata ce si cum ai facut la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Eu astept cu emotii noul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 (editat) imi iau ktm... six days...e de ajuns ? sh bineinteles, ca doar nu-s dan popescu ! Editat Martie 3, 2005 de MOTOMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Contrar asteptarilor, cand vine vremea buna ies si eu pe 2oua roti. Nu conteaza ce, prietenii stiu. Iar vis-a-vis de sezon, voi incerca sa inscriu la start echipa la fiecare etapa de rallyraid. Va astept sa ne cunoastem si sa avem vreme buna. Bineanteles ca voi plange la start la mariile voastre sa nu ma depasiti prea tare. O sa-mi iau ziare sa citesc atunci cand o sa treceti pe langa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Martie 3, 2005 Autor Share Postat Martie 3, 2005 Contrar asteptarilor, cand vine vremea buna ies si eu pe 2oua roti. Nu conteaza ce, prietenii stiu.Iar vis-a-vis de sezon, voi incerca sa inscriu la start echipa la fiecare etapa de rallyraid. Va astept sa ne cunoastem si sa avem vreme buna. Bineanteles ca voi plange la start la mariile voastre sa nu ma depasiti prea tare. O sa-mi iau ziare sa citesc atunci cand o sa treceti pe langa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 4, 2005 Share Postat Martie 4, 2005 Dane e invidosi astia pe trotineta mariei tale asa ca nu-i baga in seama si nu raspunde la provocari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate