redrat400 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 -probleme intalnite -tips & tricks -accesorii ( mai ales suporti de bagaje) -intretinere -gume -tobe race -orice altceva legat de DRZ ! PENTRU PRO.. SAU FOSTI PROPRIETARI ! Suntem multi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 ....... -orice altceva legat de DRZ ....... in Franceza #1 in Franceza #2 pe Germana #1 pe Germana #2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Eu am DRZ 400E, vreau sa ii pun un scut mai calumea care sa imi protejeze capacu de la ambreiaj, toba suna fain nu cred ca o sa o schimb. As mai pune si niste inaltatoare la ghidon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redrat400 Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 Eu am DRZ 400E, vreau sa ii pun un scut mai calumea care sa imi protejeze capacu de la ambreiaj, toba suna fain nu cred ca o sa o schimb. As mai pune si niste inaltatoare la ghidon. La scut m-am gandit si eu, chiar am facut un sablon din karton. Urmeaza sa-l fac din tabla striata de aluminiu, Ii fac niste poze si ti le trimit. Cat despre inaltatoare vreau si eu. Am 1,89h ...ma-ntelegi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 La scut m-am gandit si eu, chiar am facut un sablon din karton. Urmeaza sa-l fac din tabla striata de aluminiu, Ii fac niste poze si ti le trimit. Cat despre inaltatoare vreau si eu. Am 1,89h ...ma-ntelegi... Cateva poze cu modele de scut ce am gasit eu pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 /index.php?...141923&st=0 topic closed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate