DaBear Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Salut, E cumva ceva planificat pentru 1 Decembrie? Daca e vreme faina putem sa ne invartim prin oras echipati cu steaguri si stegulete, eventual daca are cineva un megafon sau ceva sa punem imnul tarii... Ce ziceti? Oare trebe aprobare politiei de circulatie pentru asa ceva? Poate mai aveti si alte idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 tocmai am vazut un topic cu subiectul asta. cred ca venim si noi cu domi & stuff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 tocmai am vazut un topic cu subiectul asta. cred ca venim si noi cu domi & stuff. domi si poate ducati... ca fazerul face nani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 HAi cu numarul pe decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate